Tas Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 Witam! Ukonczyłem ten model juz jakis czas temu, i mialem nadzieje ze go oteksturuje i zrobie pozadna scene z renderem na koncu ..... Jak kazdy widzi model w Rhino3d, modelowalem na podstawie orginalu na biurku wiec bylo troche latwiej niz z obrazkow. Juz mysle nad kolejnym modelem w R3d albo ST. :) pozdrawiam
AGmakonts Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 Bardzo ładnie zrobiony model ale mogłeś go chociasz w rhino wyrenderowac.
Ser Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 witam kolege, widze ze twoj pupil rozni sie nieco od mojego :D, na pierwszy rzut oka cos mi nie lezy w proporcjach, szczegolnie w okolicy mocowania lampy. Zrob mu swiatlomierz bo dziwnie bez niego wyglada. z niecierpliwoscia czekam na - final render.
Gość _Kreska_ Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 no niby fajowsko ale ten zenit wyglada jak stare amerykanskie łesterny w polisz tv... czy ona naprawde taki "wyciagniety " jest? bo moze mam innego zenit :)
Paul_PL Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 To jednak jest klasyk, wszyscy maja zenita...:)Aż wyciągnąłem z szafy swojego:D Wydaje mi się, że wszystkie elementy są źle wyskalowane wzgledem siebie(choć tylko troszkę...). Nawet te pokrętełka na obietywie nie bardzo sie zgadzają. A co do kształtu samego aparatu to mój jest "grubszy" i troche niższy...chyba ,że rzeczywiście masz jakiś inny model:) Gdyby nei brac pod uwagę wiernosci z oryginałem to 'spoko model'.
ttaaddeekk Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 ja mam 2 :] i mają bardziej zaokrąglone krawedzie, pozrd
Tas Napisano 18 Czerwiec 2005 Autor Napisano 18 Czerwiec 2005 no wiec proporcji faktycznie moglem troche nie zachowac bo troche brak wyczucia. A ten model (12xp) nie ma swiatlomierza.
Rekomendowane odpowiedzi