gucias Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 no dobra oto moja Cobra w nowym wydaniu TUTAJ full render Model+Render w Blender 2.37 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEKTOR Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Witam! Na modelingu samochodów się w ogóle nie znam, ale wydaje mi się że jest coś nie tak z lakierem, te odbicia na nim są strasznie dziwne, też materiał tych części chromowanych jak światła, coś mi nie podchodzi. No ale fajnie wkomponowany ten samochodzik. Ogólnie pozytywne wrażenie. Popraw co nieco i będzie super!. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 na forum ponad pół roku a temat niezgodny z regulaminem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Ojoj, ale dales kadr. Nie mozesz zostawiac u gory tyle wolnego miejsca, bo tam po prostu sie nic nie dzieje. Samochodzik dales gdzies na dole z dala od centralnej czesci obrazka. Podobnie sprawa ma sie z kadrem w poziomie. A tak w ogole to odbicia sa za mocne i takie jakies dziwne :o Popracowalbym jeszcze nad wpasowaniem autka w tlo. Ogolnie jest dobrze pomimo drobnych bledow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 Modelu nie moge ocenić bo pod lakierem zraszta nie najlepszym mało widać render tekże mógł być lepszy ja daje 3+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 ustaw więkisze samplowanie lakierowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 światło nie pasuje do tła kamera niedokładnie ustawiona czyli złe przedstawienie modelu, który sam w sobie nie jest zły przydał by mu się tylko jakiś AA i ew. lekki blur a, wlot powietrza troche jakoś nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi