Napisano 17 Czerwiec 200519 l no dobra oto moja Cobra w nowym wydaniu TUTAJ full render Model+Render w Blender 2.37
Napisano 17 Czerwiec 200519 l Witam! Na modelingu samochodów się w ogóle nie znam, ale wydaje mi się że jest coś nie tak z lakierem, te odbicia na nim są strasznie dziwne, też materiał tych części chromowanych jak światła, coś mi nie podchodzi. No ale fajnie wkomponowany ten samochodzik. Ogólnie pozytywne wrażenie. Popraw co nieco i będzie super!. Pozdrawiam!
Napisano 17 Czerwiec 200519 l Ojoj, ale dales kadr. Nie mozesz zostawiac u gory tyle wolnego miejsca, bo tam po prostu sie nic nie dzieje. Samochodzik dales gdzies na dole z dala od centralnej czesci obrazka. Podobnie sprawa ma sie z kadrem w poziomie. A tak w ogole to odbicia sa za mocne i takie jakies dziwne :o Popracowalbym jeszcze nad wpasowaniem autka w tlo. Ogolnie jest dobrze pomimo drobnych bledow :)
Napisano 18 Czerwiec 200519 l Modelu nie moge ocenić bo pod lakierem zraszta nie najlepszym mało widać render tekże mógł być lepszy ja daje 3+
Napisano 18 Czerwiec 200519 l światło nie pasuje do tła kamera niedokładnie ustawiona czyli złe przedstawienie modelu, który sam w sobie nie jest zły przydał by mu się tylko jakiś AA i ew. lekki blur a, wlot powietrza troche jakoś nie pasuje