Ryjas Napisano 18 Czerwiec 2005 Napisano 18 Czerwiec 2005 Hehe.. Sorrki za porównanie: Wygląda jak łazienka Gehrego z katalogową armaturą....
buczer Napisano 18 Czerwiec 2005 Napisano 18 Czerwiec 2005 odwazne, dziwaczne no i zdecydowanie mi sie podoba
Gość Witold Napisano 18 Czerwiec 2005 Napisano 18 Czerwiec 2005 ten rzut byl nie w skali....a ta wanna bez hydromasazu...zawalilas sprawe ;) poza tym to jest swietne i wiesz o tym babo
bojar Napisano 18 Czerwiec 2005 Napisano 18 Czerwiec 2005 No ładne wykonnie i modele i materiałki :] ja bym dodał tylko jakuzi :D to niezle uspokaja po pracy :D ( tak myśle bo sam nie mam ale o nim marze ) pozdrawiam
MOTHMAN Napisano 18 Czerwiec 2005 Napisano 18 Czerwiec 2005 Mało praktyczne ale fajnie to wygląda. Kojarzy mi sie z "Kingsajzem" taka mini łazienka w misce :] Witamy na forum.
Dejot Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 mnie to wyglada jak lazienka w małzowinie usznej a drugie skojarzenie jest raczj nie do napisania... podoba mi sie i to bardzo odwazne, avangardowe, zupelnienie nie banalne i nieprzewidywalne.... gratuluje - znakomity projekt
Mirkowaty Napisano 17 Lipiec 2005 Napisano 17 Lipiec 2005 troche efekciarskie (duzo reflect i refract :D) ale fajne mi sie podoba przydały by sie blury przy odbiciach i było by świetnie Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi