Napisano 18 Czerwiec 200519 l Hehe.. Sorrki za porównanie: Wygląda jak łazienka Gehrego z katalogową armaturą....
Napisano 18 Czerwiec 200519 l ten rzut byl nie w skali....a ta wanna bez hydromasazu...zawalilas sprawe ;) poza tym to jest swietne i wiesz o tym babo
Napisano 18 Czerwiec 200519 l No ładne wykonnie i modele i materiałki :] ja bym dodał tylko jakuzi :D to niezle uspokaja po pracy :D ( tak myśle bo sam nie mam ale o nim marze ) pozdrawiam
Napisano 18 Czerwiec 200519 l Mało praktyczne ale fajnie to wygląda. Kojarzy mi sie z "Kingsajzem" taka mini łazienka w misce :] Witamy na forum.
Napisano 19 Czerwiec 200519 l mnie to wyglada jak lazienka w małzowinie usznej a drugie skojarzenie jest raczj nie do napisania... podoba mi sie i to bardzo odwazne, avangardowe, zupelnienie nie banalne i nieprzewidywalne.... gratuluje - znakomity projekt
Napisano 17 Lipiec 200519 l troche efekciarskie (duzo reflect i refract :D) ale fajne mi sie podoba przydały by sie blury przy odbiciach i było by świetnie Pozdrawiam