Napisano 3 Czerwiec 200321 l Czesc!Pisalem w moim ostatnim thread\'dzie:) ze pokaze swoje wypociny w Photoshop\'ie wiec pokazuje.Odrazu pisze ze malowanie tabletem duzo gozej wychodzi mi niz olowkiem czy cienkopisem. PS:Ten potwerek w prawym dolnym rogu ekranu na pierwszym obrazku to pierwszy ryunek ktury pokolorowalem i musze przyznac ze chyba wyszedl mi najlepiej ze wszystkich:D.Aha wszystkie obrazki sa w orginalnej rozdzielczisci:)jakos nie moge sie nauczyc w wiekszych rzeczy malowac:) a na dodatek z poczatku chociaz wiedzialem ze powiniennem kolorowac i szkicowac na oddzielnych warstwach to i tak rysowalem na jednej przykladem tego jest wlasnie ten moj pierwszy potworek:) ale spox juz sie od tego odzwyczailem:). PS 20(bo poprzednie bylo tak dlugie:D latego 20):):Mam wlasnie zamiar kupic sobie skaner na przetzreni dwoch tygodni wiec badzcie pewni ze pokaze wam to co namazgralem w szkicowniku:)(Juz sie bojcie!:)
Napisano 3 Czerwiec 200321 l Autor Aha zapomnialem napisac ze moim ulubionym temater rysunkow sa postaci (paradoksalnie od jakiegos czasu takze w 3d same charactery robie:)) jak byscie nie zauwazyli:)[lol]
Napisano 3 Czerwiec 200321 l W morde jeza bardzo ladne :)...uwielbiam ten typ pokazywania prac :)...wyglada jak kartki ze szkicownika i to najbardziej lubie :)...taki kompendium mysli na papierze :P.. Najbardziej podoba mi sie pracka gdzie koles spoglada w gore koles ma brode itp. w skrocie 3 pracka od konca :P Aha jakiego tabletu uzywasz ??
Napisano 3 Czerwiec 200321 l Autor THX:)Wlasnie taki mialem zamiar z tym szkicownikiem chcialem jeszcze to dacwszystko w jednym pliko jak olbrzymia kartke ale zrezygnowalem bo by sie za dlugo wczytywal:(. \"prof\"(nie wiem dlaczego go tak nazwalem ale jakos mi sie kojazy z profesore:)) wczoraj to narysowalem od niechcenia ale potem mnie w nocy wzielo i dokonczylem ciesze sie ze ci sie podoba:) O tablecik kiepskawy jedyny tablet jaki znalazlem w moim miescie:) troche gowniany ale da sie zyc.Firma DEXXA(tablecik jest caly na kablach tzn. piurko-tablet-USB tak jest polaczony nie przeszkadza mi to:).NAwet niema zroznicowanego stopnia nacisku:). No i jest dosc maly calosc jest jak kartka A5 ale oszar roboczy to jakies 75%:)Lubie go).
Napisano 3 Czerwiec 200321 l (troche zejde z pracek na tablet :P) Czyli mowisz ze tablet A4 spokojnie wystarczy do takiego szicowania jak na poczatek ??