Gość cwieq Napisano 18 Czerwiec 2005 Napisano 18 Czerwiec 2005 Chcąc uczcić wystawienie ocen w szkole postanowiłem nauczyć się czegoś, czego w szkole nie uczą a mianowicie obsługiwać v-ray'a. Model powstał w kilka min, ale jeśli chodzi o render to naprawdę trochę nad nim posiedziałem i naprawdę dużo się nauczyłem, ale jeśli zobaczycie jakieś błędy albo myślicie, że można coś poprawić to proszę pisać będę bardzo wdzięczny modeling: 3ds Max R6 render:V-Ray 1.09
RA Napisano 18 Czerwiec 2005 Napisano 18 Czerwiec 2005 Nooo... mnie sie bardzo podoba. :) 5+/6 Nic nie jest doskonale. ;) pozdrawiam
Ryjas Napisano 18 Czerwiec 2005 Napisano 18 Czerwiec 2005 A skad masz ten kranik Alesiego.. Szukałem na stronie producenta ale nie ma chyab ze zle szukałem a choelrnie mi si epdooba. Moja wersja modelu jest taka sobie...
AGmakonts Napisano 18 Czerwiec 2005 Napisano 18 Czerwiec 2005 Ładnie ale oświetlenie moglo by być lepsze mimo to dalej pracka jest reczej pozytywna.
siwy Napisano 18 Czerwiec 2005 Napisano 18 Czerwiec 2005 Pracka, super, tylko ten zlew mi sie kojarzy z jakimś psychiatrykiem, albo szpitalem sprzed trzydziestu lat. Ogólnie ok. Ten klimat można by wykorzystać w jakimś filmie grozy
chveti Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 A skad masz ten kranik Alesiego.. Szukałem na stronie producenta ale nie ma chyab ze zle szukałem a choelrnie mi si epdooba. Moja wersja modelu jest taka sobie... jest na evermotion w free stuff ;) ładnie ale nie ma co pokazać :P 4/6
Belus Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 Zlew ok. Faje cienie itp. Photony tam gdzie trzeba. Ale... dlaczego panuje mania na robienie super realistycznych przyrządów użytku domowego?
Belus Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 :-) Ryjas no tak. VRay = spełnienie marzeń każdego dekoratora wnętrz.;-)
Rekomendowane odpowiedzi