krzysiek_gfx Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 A oto planetka, którą wystrugałem w photoshopie...Moja pierwsza praca w photo,moze bedzie wiecej ;) Prosze o komentarze.
Azazello Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 Hmmmmm.... planeta jak planeta:) Wieeele tutków (z psa) o tym było. Niczym się nie wyróżnia... no może dość ładną texturką samej planety.
shin Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Fajna teksturka na powierzchni, fajne chmurki. Ale: planeta jest splaszczona nie przy biegunach - nie prostopadle do osi obrotu, tylko dziwnie (nie wiem jaka jest roznica miedzy osia obrotu orbitalnego a wlasnego planety), po drugie przy takim splaszczeniu to musiala by w klasie gazowych olbrzymow, ale sa skaly i jest woda - wiec przy takiej gestosci to by zakrawalo predzej na brazowego karla. Koniec moich astrofizycznych wywodow;) Cos mi nie gra z oswietleniem, ale nie jestem w stanie stwierdzic dokladnie co...
GrafMax Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 shin, co Ty w ogóle piszesz??!! kogo w plastyce obchodzą takie niuanse jak spłaszczenia planet?! no nie jest forum astronomiczne;)
kajtom Napisano 4 Lipiec 2005 Napisano 4 Lipiec 2005 A może monitor źle wyświetlał??:) Sama planeta fajna ale spróbuj ją wmontować w coś wiekszego ;)
Rekomendowane odpowiedzi