krzysiek_gfx Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 A oto planetka, którą wystrugałem w photoshopie...Moja pierwsza praca w photo,moze bedzie wiecej ;) Prosze o komentarze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazello Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Hmmmmm.... planeta jak planeta:) Wieeele tutków (z psa) o tym było. Niczym się nie wyróżnia... no może dość ładną texturką samej planety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maceo Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Gwiazda po prawej niebieska nie pasuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
shin Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Fajna teksturka na powierzchni, fajne chmurki. Ale: planeta jest splaszczona nie przy biegunach - nie prostopadle do osi obrotu, tylko dziwnie (nie wiem jaka jest roznica miedzy osia obrotu orbitalnego a wlasnego planety), po drugie przy takim splaszczeniu to musiala by w klasie gazowych olbrzymow, ale sa skaly i jest woda - wiec przy takiej gestosci to by zakrawalo predzej na brazowego karla. Koniec moich astrofizycznych wywodow;) Cos mi nie gra z oswietleniem, ale nie jestem w stanie stwierdzic dokladnie co... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrafMax Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 shin, co Ty w ogóle piszesz??!! kogo w plastyce obchodzą takie niuanse jak spłaszczenia planet?! no nie jest forum astronomiczne;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajtom Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 A może monitor źle wyświetlał??:) Sama planeta fajna ale spróbuj ją wmontować w coś wiekszego ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts