Łukasz Burnet Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Hej w sumie to taki pomysl mi do glowy wpadl, kolejka do wc i koles z krzywa mina trzymajcy sie za swoje skarby albo za swoj zadek :P, nie wiem na koncu kolejki czy cos, nad ujeciem jeszcze pomysle. YY a gdyby mi tak do glowy wpadlo cos innego to wyedytuje temata mozna ? aha i takie pytanie przy okazji : czy jesli biore udzial w bitwie w temacie 2d to czy dopuszczalne jest stworzenie szkieletu sceny w 3d ? podobnie w 3d czy biorac udzial w bitwie w temacie w 3d moglbym stworzyc szkielet sceny w low poly, troche teksturek, a reszta w photoshopie ? ps. mam nadzieje ze skoncze ta pracke :) ok pozdrawiam
Łukasz Burnet Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Napisano 21 Czerwiec 2005 hehe Panowie co jest pomysl sie nie podoba ? :) a tak serio to bedzie takie odreagowanie od pracki nad maszyna bojowa :)
sayonerka Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Ktos to juz przerabial ;) Ale moze wlasnie cos w ta strone? Twoje pomysly nie sa zle, jak widac odpowiednio zastosowane, moga byc bardzo zabawne ;) Powodzenia!
Łukasz Burnet Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Napisano 22 Czerwiec 2005 hehe dobre dobre :) nawet bardziej krytycznie niz ja sobie wyobrazam :) zobaczymy jesli ktorejs z tych dwoch prac mam nieskonczyc to pewnie tej, bo priorytetowa jest tutaj moja maszyna bojowa :), ale zobaczymy. Dzieki.
-M@RTIN- Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 nie, no na kible to ja sie pisze. wiecej takich prac!! zycze powodzenia:D
sammael_at Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 kurcze :D:D:D ej, namyslaj sie szybko ;] bo jakbys mial zrezygnowac to ja chetnie zrobie kibel ~~ wlasnie mialem taki pomysl paskudny :> a jakbys go robil, to powodzenia ;>
JunioR Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 hehehhe fajny pomysł ale ciekawe jak pujdzie ci z mimiką twarzy, jest to bardzo trudne.
sammael_at Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 zastanow sie dobrze czy napewno chcesz robic ten temat :D bo jak nie, to chetnie Cie wyrecze ~~ ja juz koncept mam ;>
Łukasz Burnet Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Napisano 28 Czerwiec 2005 ciezko powiedziec pomysl jest, ale nie wiem jak z czasem sie wyrobie, bede sie staral, bedzie to wersja komiksowa :) zobaczymy, jak czasowo bedzie lipa to dam znac pozdrawiam
sammael_at Napisano 29 Czerwiec 2005 Napisano 29 Czerwiec 2005 hyhy zastanow sie szybko ;> ja wsumie mam pomysl, kadr , koncepty etc ;] a nie chce robic tego samego tematu :)
leander Napisano 26 Lipiec 2005 Napisano 26 Lipiec 2005 Temat chwytliwy, ale cos malo aktywny ;) Biorac pod uwage Twoje inne prace, stac Cie na wiele. Do dziela! :)
Łukasz Burnet Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Napisano 12 Sierpień 2005 dawnoi mnie tu nie bylo i chyba nie bedzie :/ tak sie zlozylo ze pracke dorwalem i cosik czasu malo
Rekomendowane odpowiedzi