Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Hej

w sumie to taki pomysl mi do glowy wpadl, kolejka do wc i koles z krzywa mina trzymajcy sie za swoje skarby albo za swoj zadek :P, nie wiem na koncu kolejki czy cos, nad ujeciem jeszcze pomysle. YY a gdyby mi tak do glowy wpadlo cos innego to wyedytuje temata mozna ?

aha i takie pytanie przy okazji : czy jesli biore udzial w bitwie w temacie 2d to czy dopuszczalne jest stworzenie szkieletu sceny w 3d ?

podobnie w 3d czy biorac udzial w bitwie w temacie w 3d moglbym stworzyc szkielet sceny w low poly, troche teksturek, a reszta w photoshopie ?

ps. mam nadzieje ze skoncze ta pracke :)

ok pozdrawiam

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ktos to juz przerabial ;) Ale moze wlasnie cos w ta strone? Twoje pomysly nie sa zle, jak widac odpowiednio zastosowane, moga byc bardzo zabawne ;) Powodzenia!

Napisano
  • Autor

hehe dobre dobre :) nawet bardziej krytycznie niz ja sobie wyobrazam :) zobaczymy jesli ktorejs z tych dwoch prac mam nieskonczyc to pewnie tej, bo priorytetowa jest tutaj moja maszyna bojowa :), ale zobaczymy. Dzieki.

Napisano

kurcze :D:D:D ej, namyslaj sie szybko ;] bo jakbys mial zrezygnowac to ja chetnie zrobie kibel ~~ wlasnie mialem taki pomysl paskudny :>

a jakbys go robil, to powodzenia ;>

Napisano

hehehhe fajny pomysł ale ciekawe jak pujdzie ci z mimiką twarzy, jest to bardzo trudne.

Napisano

zastanow sie dobrze czy napewno chcesz robic ten temat :D bo jak nie, to chetnie Cie wyrecze ~~

ja juz koncept mam ;>

Napisano
  • Autor

ciezko powiedziec pomysl jest, ale nie wiem jak z czasem sie wyrobie, bede sie staral, bedzie to wersja komiksowa :) zobaczymy, jak czasowo bedzie lipa to dam znac pozdrawiam

Napisano

hyhy zastanow sie szybko ;> ja wsumie mam pomysl, kadr , koncepty etc ;] a nie chce robic tego samego tematu :)

Napisano

Temat chwytliwy, ale cos malo aktywny ;) Biorac pod uwage Twoje inne prace, stac Cie na wiele. Do dziela! :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.