Łukasz Burnet Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 postanowilem ze zrobie dwie pracki jak czas pozwoli skoncze obie jak nie to jedna. w tym przypadku: 1 hangar, wielki stojacy mech, kilku ludzi na dole co by wielkosc mecha pokazac, ciemny klimacik, sam hangar kilka pieter w okol balustrady na krawedziach ktorych sa reflektorki, troche kurzu w powietrzu. Taka wizja mi sie nasunela a wlasciwie zainspirowala mnie gra metal gear solid 2 w tej scenie raczej chaotycznie, duzo roznych maszyn bojowych, czolgi itp scena widziana ze wzgorza z za plecow czlowieka, w dole cala armia zelastwa, jesli dam mechy to pewnie duze wiec scenka hmm nie wiem moze taki Paryz :) a mechy ot wielkosci wiezy Eiffla :) i wiadome wybuchy jakies itp. to takie dwa pomysly w temacie maszyny bojowe, jeszcze sie wacham. Mam pytanie czy moze to byc taki mattepainting ? taka ostra przerobka jakiejs foty Paryza ? pozdrawiam zycze powodzenia ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leru Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 noo jedną z nich na pewno trzeba skończyć, życzę tego jak również i powodzenia witając serdecznie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgione Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 tą scenkę ala metal gear solid chętnie obejrzę :D pozdr giorgione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatred Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Sympatetic normalnie rozwaliles mnie, przedkwila mowilem Empeckowi ze mam podobne pomysly ale na bitwe 3d :D heh neizle niezle powodzenia, chodz juz pierwsze meijsce dla kolegialka zarezerwowalem :D a moze sie zteamujemy? ty zrobisz ten hangar a ja jak juz zobacze oglnego koncepta zaczen jaechac z 3d? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Burnet Posted June 21, 2005 Author Share Posted June 21, 2005 oooo :D a mozna tak ? tzn wiesz jak namaluje to nie wiem czy to odrozni sie od rendera z brazilem haha :D ale powaznie to dozwolone ? ja zrobie to w 2d a Ty np w 3d ? ja sie 3d nie chytam za duzo nerwow zjem na tym sprzecie :P ps male sprostowanie metal gear solid mnie zainspirowal, bo tak sobie przypomnialem ze pare dobrych lat temu w to gralem i klimacik mi spasowal a co z tego bedzie zobaczymy :) generalnie nie daze do odwzorowania MGS ;) a wlasciwie jeszcze nic nie robie musze dokonczyc inne drobne rzeczy to sie wezme :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttaaddeekk Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 troche oklepany koncept ale trzmam kciuki, a co do pararelnej pracy to macie niezly pomysl. pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hindus Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 robisz 2 pracki w 2d na bitwe ? bo widze że to 2 twój temat :] ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Burnet Posted July 7, 2005 Author Share Posted July 7, 2005 tak dwie, tylko cosik mi wypadlo waznego teraz :] ale spoko jeszcze czas jest, powinienem sie wyrobic z tym Link to comment Share on other sites More sharing options...
leander Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Mam pytanie czy moze to byc taki mattepainting ? taka ostra przerobka jakiejs foty Paryza ? Moze byc. Dozwolony jest kolaż czy fotomontaz, wiec i mattepainting. Tylko nalezy dac znac o bezposrednim uzyciu zdjecia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Burnet Posted August 12, 2005 Author Share Posted August 12, 2005 juz cos zaczalem z tym projektem na razie praca wiec zastopowalem, jeszcze troche czasu mam nadzieje ze rusze z tym pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts