yarpen Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Miasto - Grodków (województwo opolskie) Miejsce - Dom Kultury (ul. Kasztanowa 16, 49-200 Grodków) Telefon - (077) 415-53-29 Termin - 13-14 sierpnia 2005r Organizatorzy zapewniają: Ogrodzone i oświetlone pole namiotowe umiejscowione z tyłu Domu Kultury Cały teren ogrodzony i zamknięty Salę koncertową wraz z profesjonalnym nagłośnieniem i oświetleniem Toalety i prysznic (!) Wyśmienitą zabawę Wymagania wobec uczestnikow: wlasny namiot W programie: Koncerty: Mikotallica, Horrorscope, Retribution, Adder, Sjel, Spanish Fly, INFAMIA i inni (pełny skład zostanie podany niebawem)..... Konkursy z nagrodami Wspólne biesiadowanie na świeżym powietrzu Inne atrakcje (m.in. paintball) Szczegółowy program zlotu oraz opisy zespołów pojawią się już wkrótce Cele zlotu: Promocja muzyki i zespołu Metallica Integracja młodzieży zainteresowanej określonym gatunkiem muzyki Organizacja czasu wolnego Promocja młodych talentów Promocja miasta Grodkowa i Śląska Opolskiego Cena 25 zł przy wpłacie na konto lub 30 zł przy wpłacie na miejscu. Zapraszamy !! Więcej na http://www.overkill.pl
Marcin Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 ::Zlot fanów Metalliki Grodków 13-14 sierpień, zlot + koncerty pfff ;] metalliki ? nie znam metalliki ;]
AGmakonts Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Powiem jedno LOL (to "K") ale cena przyzwoita
yarpen Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Napisano 21 Czerwiec 2005 jak nie macie nic konkretnego do powiedzenia w temacie to sie nie odzywac. btw...jak niby mialo byc? metallici? metallica'i? metallica'y? :D w polsce sie to troszke inaczej odmienia. pozdro
AGmakonts Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Chodzi raczej o k zamiast c ale nie ważne. Ty to organizujesz czy tylko jesteś organem reklamowym? A jak będziecie cos takiego dla Judas Priest robic to będe obecny nawet jak wstep będzie 18+;) hehehe
Azazello Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Mogłoby być baaardzo ciekawie(zwłaszcza ten zespół o oryginalnej nazwie Mikotallica;) )... ale cholera wie gdzie to opolskie:D Jak nic mi nie wypadnie to może się pojawie. Thx za info
yarpen Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Napisano 22 Czerwiec 2005 organizuje to fanklub, do ktorego naleze, ale ja niestety osobiscie nie wykazalem sie przy organizajcji. głównie odpowiada za to jeden chłopak, z grodkowa. raczej nic zwiazanego z JP nie bedzie. co do mikotalliKi...to nasz fan klubowy cover band. zapraszam na http://www.mikotallica.prv.pl jest duzo audio/video do zassania. naprawde zajebiscie graja, a umiejetnosci im nie brakuje ;)
Polik Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Heee! Wlasnie tak se myslalem zeby tam do was do Grodkowa nie wpasc na zlot :) Beda wakacje, cieplo, piwko i muuuzyka. Jak wszystko pojdzie dobrze to zbiore paczke i wpadniemy zrobic troche zamieszania ;) A co do Mikotallici to chlopaki naprawde daja rade tylko niestety Jamesa ciezko zastapic i wokalista pewnie dobrze o tym wie. Ale ogolnie git. Tez kiedys myslelismy zeby zagrac z kumplami koncert Mety ale jakos to nie wypala, niestety....
Gość ToMek CauseWere Metallica Napisano 3 Sierpień 2005 Napisano 3 Sierpień 2005 Pozostało końcowe 10 dni .... kto jeszcze nie zaplanował sobie przyszłego weekendu a chce sie pobawić przy muzyce, piwku u na biwaku niech się spręza - zabawa bedzie przednia !!
Gość ToMek CauseWere Metallica Napisano 19 Sierpień 2005 Napisano 19 Sierpień 2005 Relację ze zlotu, linki do zdjęć oraz wrazenia i wspomniania ze zlotu na forum (w ramach zachety na przyszły rok) mozna znależć pod ponizszym adresem: http://overkill.superhost.pl/news/goto.php3?id=779
JohnZi Napisano 19 Sierpień 2005 Napisano 19 Sierpień 2005 no prosze prosze cos o grodkowie nawijaja. Ja tam fanem metaliKi :d nie jestem, ale dobrze ze cos w naszym miescie sie dzieje, hehe metale to mili ludzie:)
Polik Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 Kurna musialo byc fajnie. Moze w przyszlym roku sie zjawie. \m/ MetallicA \m/ pozdr!
rowr Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 eeee czemu ja tego nie widzialem :( odwiedzil bym miejsce swoich narodzin :]
JohnZi Napisano 29 Sierpień 2005 Napisano 29 Sierpień 2005 ehhh widze ze pare osob czai ta miesciene, dobrze wiedziec:]
rowr Napisano 29 Sierpień 2005 Napisano 29 Sierpień 2005 hehe czai nie czai ale trzeba pamietac miejsce urodzenia :D
Polik Napisano 29 Sierpień 2005 Napisano 29 Sierpień 2005 hehe grodkow jest spoko, kupilem tam meble :D do tego nie daleko ode mnie i jeszcze zlot mojego ulubionego zespolu, po prostu CZAD!!! :)
JohnZi Napisano 29 Sierpień 2005 Napisano 29 Sierpień 2005 hehe Polik jak bys tu pozyl tyle co ja to bys zmienil zdanie, jedynie z czego slynie to najlynniejszy targ w opolskim, gdzie schodza sie sami starsi ludzie:d, aha i duzo jest goracych pietnastek:d
Polik Napisano 31 Sierpień 2005 Napisano 31 Sierpień 2005 aha i duzo jest goracych pietnastek:d ooo stary!!! jade do Grodkowa :D Ale wy przynajmniej macie taki zjadz raz do roku a u nas w Strzelinie to gowno jest :) nawet porzadnego baru nie ma gdzie sie mozna napic i posluchac porzadnej muzyki (bo tylko wszedzie hh leci)...
JohnZi Napisano 31 Sierpień 2005 Napisano 31 Sierpień 2005 hehe, przyjedz teraz na w niedziele do nas na dożynki, contra bedzie grala:]
Polik Napisano 31 Sierpień 2005 Napisano 31 Sierpień 2005 hmmm rozpatrze :) do mnie tez zapraszam na 25 wrzesnia (swieto miasta) beda Czerwone Gitary!!! Jedyny dzien kiedy cos sie dzieje w tym miescie :)
JohnZi Napisano 1 Wrzesień 2005 Napisano 1 Wrzesień 2005 kurcze to u was lepiej jest... u nas ostatnio byly poszukiwania monety za 1000 zl, organizowalo radio opole:)
Polik Napisano 1 Wrzesień 2005 Napisano 1 Wrzesień 2005 u nas takie cos jak radio nawet nie dociera ;)
JohnZi Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 To moze powiem jak bylo na dozynkach , wszyscy czekali na jeden zespol- Contra (moze kojarzycie??), ale oczywiscie sie nie zjawili:/, ponoc basista zachorowal( zdania sa podzielone:D). Z tego powodu w pierwszy dzien wszyscy musieli sie bawic przy abbie, oczywiescie covery bo jakby inaczej. W niedziele byl Queen i tu mala niespodzianka, bardzo fajnie grali, nawet ziom byl do niego ludzaco podobny. Szama oczywiscie wiejska, kielbaska, karczki, szaszlyki itp.... Pozdro
Polik Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 A ja powiem ze jeszcze bardziej oplaca sie przyjechac do mojej miesciny 25 wrzesnia! otoz okolo godziny 17 swoj koncert da zespol Hmon (sami moi znajomi) robilem dla nich strone http://www.hmon.com.pl wiec moze wpadniesz ich posluchac? :) ups! czy mi sie wydaje czy zboczylismy lekko z tematu ;)
JohnZi Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 Polik w koncu to wolne dyskusje, a jesli chodzi o wyjazd to nigdy nic nie wiadomo. PS. spoko stronka :]
Polik Napisano 7 Wrzesień 2005 Napisano 7 Wrzesień 2005 No tak, ale na wszelki wypadek napisze cos zgodnego z tematem: MetallicA RuleZ!!! YEAH!!! pozdr! :D
Polik Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 W takim razie ja takze napisze jak poszlo u nas w strzelinie :) Jedno jest pewne koncert Hmon'a sie udal!! dali czadu, publika szalala (oczywiscie ta jaj czesc ubrana na czarno i w dlugich piorach ;)) Bylo na prawde spoko. Naglosnienie professiolnalne, switla, dym. Verry gut! A Czrewone Gitary tez sa spoko... :) pozdr!
JohnZi Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 o prosze nawet czerwone gitary byly, u nas co najwyzej Lepper zawital
Rekomendowane odpowiedzi