Napisano 21 Czerwiec 200519 l Miasto - Grodków (województwo opolskie) Miejsce - Dom Kultury (ul. Kasztanowa 16, 49-200 Grodków) Telefon - (077) 415-53-29 Termin - 13-14 sierpnia 2005r Organizatorzy zapewniają: Ogrodzone i oświetlone pole namiotowe umiejscowione z tyłu Domu Kultury Cały teren ogrodzony i zamknięty Salę koncertową wraz z profesjonalnym nagłośnieniem i oświetleniem Toalety i prysznic (!) Wyśmienitą zabawę Wymagania wobec uczestnikow: wlasny namiot W programie: Koncerty: Mikotallica, Horrorscope, Retribution, Adder, Sjel, Spanish Fly, INFAMIA i inni (pełny skład zostanie podany niebawem)..... Konkursy z nagrodami Wspólne biesiadowanie na świeżym powietrzu Inne atrakcje (m.in. paintball) Szczegółowy program zlotu oraz opisy zespołów pojawią się już wkrótce Cele zlotu: Promocja muzyki i zespołu Metallica Integracja młodzieży zainteresowanej określonym gatunkiem muzyki Organizacja czasu wolnego Promocja młodych talentów Promocja miasta Grodkowa i Śląska Opolskiego Cena 25 zł przy wpłacie na konto lub 30 zł przy wpłacie na miejscu. Zapraszamy !! Więcej na http://www.overkill.pl
Napisano 21 Czerwiec 200519 l ::Zlot fanów Metalliki Grodków 13-14 sierpień, zlot + koncerty pfff ;] metalliki ? nie znam metalliki ;]
Napisano 21 Czerwiec 200519 l Autor jak nie macie nic konkretnego do powiedzenia w temacie to sie nie odzywac. btw...jak niby mialo byc? metallici? metallica'i? metallica'y? :D w polsce sie to troszke inaczej odmienia. pozdro
Napisano 21 Czerwiec 200519 l Chodzi raczej o k zamiast c ale nie ważne. Ty to organizujesz czy tylko jesteś organem reklamowym? A jak będziecie cos takiego dla Judas Priest robic to będe obecny nawet jak wstep będzie 18+;) hehehe
Napisano 22 Czerwiec 200519 l Mogłoby być baaardzo ciekawie(zwłaszcza ten zespół o oryginalnej nazwie Mikotallica;) )... ale cholera wie gdzie to opolskie:D Jak nic mi nie wypadnie to może się pojawie. Thx za info
Napisano 22 Czerwiec 200519 l Autor organizuje to fanklub, do ktorego naleze, ale ja niestety osobiscie nie wykazalem sie przy organizajcji. głównie odpowiada za to jeden chłopak, z grodkowa. raczej nic zwiazanego z JP nie bedzie. co do mikotalliKi...to nasz fan klubowy cover band. zapraszam na http://www.mikotallica.prv.pl jest duzo audio/video do zassania. naprawde zajebiscie graja, a umiejetnosci im nie brakuje ;)
Napisano 22 Czerwiec 200519 l Heee! Wlasnie tak se myslalem zeby tam do was do Grodkowa nie wpasc na zlot :) Beda wakacje, cieplo, piwko i muuuzyka. Jak wszystko pojdzie dobrze to zbiore paczke i wpadniemy zrobic troche zamieszania ;) A co do Mikotallici to chlopaki naprawde daja rade tylko niestety Jamesa ciezko zastapic i wokalista pewnie dobrze o tym wie. Ale ogolnie git. Tez kiedys myslelismy zeby zagrac z kumplami koncert Mety ale jakos to nie wypala, niestety....
Napisano 3 Sierpień 200519 l Pozostało końcowe 10 dni .... kto jeszcze nie zaplanował sobie przyszłego weekendu a chce sie pobawić przy muzyce, piwku u na biwaku niech się spręza - zabawa bedzie przednia !!
Napisano 19 Sierpień 200519 l Relację ze zlotu, linki do zdjęć oraz wrazenia i wspomniania ze zlotu na forum (w ramach zachety na przyszły rok) mozna znależć pod ponizszym adresem: http://overkill.superhost.pl/news/goto.php3?id=779
Napisano 19 Sierpień 200519 l no prosze prosze cos o grodkowie nawijaja. Ja tam fanem metaliKi :d nie jestem, ale dobrze ze cos w naszym miescie sie dzieje, hehe metale to mili ludzie:)
Napisano 22 Sierpień 200519 l Kurna musialo byc fajnie. Moze w przyszlym roku sie zjawie. \m/ MetallicA \m/ pozdr!
Napisano 22 Sierpień 200519 l eeee czemu ja tego nie widzialem :( odwiedzil bym miejsce swoich narodzin :]
Napisano 29 Sierpień 200519 l hehe grodkow jest spoko, kupilem tam meble :D do tego nie daleko ode mnie i jeszcze zlot mojego ulubionego zespolu, po prostu CZAD!!! :)
Napisano 29 Sierpień 200519 l hehe Polik jak bys tu pozyl tyle co ja to bys zmienil zdanie, jedynie z czego slynie to najlynniejszy targ w opolskim, gdzie schodza sie sami starsi ludzie:d, aha i duzo jest goracych pietnastek:d
Napisano 31 Sierpień 200519 l aha i duzo jest goracych pietnastek:d ooo stary!!! jade do Grodkowa :D Ale wy przynajmniej macie taki zjadz raz do roku a u nas w Strzelinie to gowno jest :) nawet porzadnego baru nie ma gdzie sie mozna napic i posluchac porzadnej muzyki (bo tylko wszedzie hh leci)...
Napisano 31 Sierpień 200519 l hehe, przyjedz teraz na w niedziele do nas na dożynki, contra bedzie grala:]
Napisano 31 Sierpień 200519 l hmmm rozpatrze :) do mnie tez zapraszam na 25 wrzesnia (swieto miasta) beda Czerwone Gitary!!! Jedyny dzien kiedy cos sie dzieje w tym miescie :)
Napisano 1 Wrzesień 200519 l kurcze to u was lepiej jest... u nas ostatnio byly poszukiwania monety za 1000 zl, organizowalo radio opole:)
Napisano 5 Wrzesień 200519 l To moze powiem jak bylo na dozynkach , wszyscy czekali na jeden zespol- Contra (moze kojarzycie??), ale oczywiscie sie nie zjawili:/, ponoc basista zachorowal( zdania sa podzielone:D). Z tego powodu w pierwszy dzien wszyscy musieli sie bawic przy abbie, oczywiescie covery bo jakby inaczej. W niedziele byl Queen i tu mala niespodzianka, bardzo fajnie grali, nawet ziom byl do niego ludzaco podobny. Szama oczywiscie wiejska, kielbaska, karczki, szaszlyki itp.... Pozdro
Napisano 6 Wrzesień 200519 l A ja powiem ze jeszcze bardziej oplaca sie przyjechac do mojej miesciny 25 wrzesnia! otoz okolo godziny 17 swoj koncert da zespol Hmon (sami moi znajomi) robilem dla nich strone http://www.hmon.com.pl wiec moze wpadniesz ich posluchac? :) ups! czy mi sie wydaje czy zboczylismy lekko z tematu ;)
Napisano 6 Wrzesień 200519 l Polik w koncu to wolne dyskusje, a jesli chodzi o wyjazd to nigdy nic nie wiadomo. PS. spoko stronka :]
Napisano 7 Wrzesień 200519 l No tak, ale na wszelki wypadek napisze cos zgodnego z tematem: MetallicA RuleZ!!! YEAH!!! pozdr! :D
Napisano 26 Wrzesień 200519 l W takim razie ja takze napisze jak poszlo u nas w strzelinie :) Jedno jest pewne koncert Hmon'a sie udal!! dali czadu, publika szalala (oczywiscie ta jaj czesc ubrana na czarno i w dlugich piorach ;)) Bylo na prawde spoko. Naglosnienie professiolnalne, switla, dym. Verry gut! A Czrewone Gitary tez sa spoko... :) pozdr!