shi Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 witam dlubie sobie taka scenke - dojda do tego napisy i jeszcze pudelko na wklady po prawej dla wywazenia kompozycji kilka wkladow bedize sie wysypywac z niebieskiego + napisy wdzieczny za wszelkie porady
xeav Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 ułożenie kamery mogłoby być lepsze, cienie i sam kolor ołówka się mi nie podobają
danilo2 Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 no mi się nawet podba, tylko tutaj masz taki bug co ci na kartce powstał : http://img74.echo.cx/my.php?image=nana028qi.jpg chyba że to specjalnie :P
duck Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 mi się podoba, ale koniecznie zmień kamerke i mat tego drewna
GRiPi Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 modele ok, gorzej z materialami i renderem - wyglada sztucznie. drewno jest chyba w zlej skali, za duze i w ogole takie ponure. a to z lewej to gumka? bo wydaje mi sie ze blyszczy. ale moze to przez moj shizowy tv :P
shi Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Napisano 21 Czerwiec 2005 dobra - wiec tak, to nie jest gumka tylko natyczka zdjeta z koncowki kolory moze nie sa piekne ale to kolory najpopularniejszego modelu rotringa kompozycja jest przyznjae nie nietypowa ale taki jest plan - nie chce zeby byl to wystudiowany kadr -chce zrobic scene wygladajaca na przypadkowa liczac ze w tedy calosc bedzie wygladac bardziej wiarygodnie. pozdrawiam shi
MOTHMAN Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Czerwień obwódki przy tej "ergonomicznej" części jest inna niż w oryginale. Tylko że rysunek na kartce ma taki kontrast że sprawia narysowanego rapidem a nie ołówkiem. Przyznaje ołówek kultowy :]
giorgione Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 ja to bym sobie chętniej ten szkic ponizej w całości obejrzał :D pozdr giorgione
shi Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Napisano 22 Czerwiec 2005 pif paf mam problem prosze niech mi ktos bez zbednych wywodow an temat regulaminu czy czegos tam, napisze: * czym jest X i Y *skad sie biora * jak sie ich pozbyc renderuje mentalem
shi Napisano 24 Czerwiec 2005 Autor Napisano 24 Czerwiec 2005 cholera pomozcie bo zaraz tutaj mnie krew zaleje
shi Napisano 10 Lipiec 2005 Autor Napisano 10 Lipiec 2005 update ! powiedzcie co sadzicie? pozdrawiam shi
JmTm00 Napisano 11 Lipiec 2005 Napisano 11 Lipiec 2005 uu ja nie pomoge z tymi x,y ale za to Rotringi jak zywe.
GRiPi Napisano 12 Lipiec 2005 Napisano 12 Lipiec 2005 co mam do zarzucenia -> blat teraz wyglada jakby byl z metalu ktory ma imitowac drewno :/, material rotrinfow za bardzo sie blyszczy, sadze ze powinien byc takze bardziej zblurowany(wrzuc, jak mozesz, ich fotke), papier wyglada jakby byl boxem, sam material(nie text, tylko mat) jako papier do mnie nie przemawia, no i za ostre cienie. ale to drobiazgi ;P 4\6
Rekomendowane odpowiedzi