Napisano 21 Czerwiec 200519 l witam dlubie sobie taka scenke - dojda do tego napisy i jeszcze pudelko na wklady po prawej dla wywazenia kompozycji kilka wkladow bedize sie wysypywac z niebieskiego + napisy wdzieczny za wszelkie porady
Napisano 21 Czerwiec 200519 l ułożenie kamery mogłoby być lepsze, cienie i sam kolor ołówka się mi nie podobają
Napisano 21 Czerwiec 200519 l no mi się nawet podba, tylko tutaj masz taki bug co ci na kartce powstał : http://img74.echo.cx/my.php?image=nana028qi.jpg chyba że to specjalnie :P
Napisano 21 Czerwiec 200519 l modele ok, gorzej z materialami i renderem - wyglada sztucznie. drewno jest chyba w zlej skali, za duze i w ogole takie ponure. a to z lewej to gumka? bo wydaje mi sie ze blyszczy. ale moze to przez moj shizowy tv :P
Napisano 21 Czerwiec 200519 l Autor dobra - wiec tak, to nie jest gumka tylko natyczka zdjeta z koncowki kolory moze nie sa piekne ale to kolory najpopularniejszego modelu rotringa kompozycja jest przyznjae nie nietypowa ale taki jest plan - nie chce zeby byl to wystudiowany kadr -chce zrobic scene wygladajaca na przypadkowa liczac ze w tedy calosc bedzie wygladac bardziej wiarygodnie. pozdrawiam shi
Napisano 22 Czerwiec 200519 l Czerwień obwódki przy tej "ergonomicznej" części jest inna niż w oryginale. Tylko że rysunek na kartce ma taki kontrast że sprawia narysowanego rapidem a nie ołówkiem. Przyznaje ołówek kultowy :]
Napisano 22 Czerwiec 200519 l ja to bym sobie chętniej ten szkic ponizej w całości obejrzał :D pozdr giorgione
Napisano 22 Czerwiec 200519 l Autor pif paf mam problem prosze niech mi ktos bez zbednych wywodow an temat regulaminu czy czegos tam, napisze: * czym jest X i Y *skad sie biora * jak sie ich pozbyc renderuje mentalem
Napisano 12 Lipiec 200519 l co mam do zarzucenia -> blat teraz wyglada jakby byl z metalu ktory ma imitowac drewno :/, material rotrinfow za bardzo sie blyszczy, sadze ze powinien byc takze bardziej zblurowany(wrzuc, jak mozesz, ich fotke), papier wyglada jakby byl boxem, sam material(nie text, tylko mat) jako papier do mnie nie przemawia, no i za ostre cienie. ale to drobiazgi ;P 4\6