CzAk1 Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Jestem nowy na forum i na początek chciałbym pokazać model takiego pojazdu...latającego :]
wizz Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Fajne, jak dasz extre texturki to bedzie git. Jak jesteś nowy to może byś napisał kilka słów o sobie :)
AGmakonts Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 skromnie, proste troche za proste przydała by się scenka jak nie polegniesz na teksturach i światle to może będzie jakoś fajnie
Hindus Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 te koła przypominająmi jakis rydwan :] witamy na forum.
CzAk1 Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Napisano 21 Czerwiec 2005 No więc...mam 16 lat, na imię mi Michał. Grafiką w jako takim tego słowa sformułowaniu zajmuje sie od podajrze 2 lat z raczej...brakiem sukcesów. Wciąż się ucze i staram być jak najlepszy :] Co do modelu jest on stworzony do sceny o charakterze toon, która, gdy będzie gotrowa zostanie tu bezzwłocznie zamieszczona. Udostępniam dwa renderingi z tekst z materiałami Ink'n Paint... mało wiem o nich więc wszelkie uwagi na temat renderingu i...dobrania kolorków mile widziane:]
chveti Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 w ustawienich inka zmniejsz grubość konturów bo troche sie zamazuja . model taki sobie :) ale jestem na + pozdr
Leru Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 CzAk1 -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat
Bzyku Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 No wiec witamy na forum i temat do poprawy zgodnie z REGULAMINEM czyt. dalej NAZEWNICTWO WĄTKÓW... czyli podstawy funkcjonowania tego forum --edit-- ymmmm Leru Leru
CzAk1 Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Napisano 22 Czerwiec 2005 Dzięki za napomnienie w sprawie nazwy tematu:] Pozdrawiam
CzAk1 Napisano 23 Czerwiec 2005 Autor Napisano 23 Czerwiec 2005 praca moja nad tym projektem dobiega końca....stworzyłem tło dla rozgrywającaj się sceny ( nie jest ono zbyt doskonałe ale chyba wystarczy choć i tak będe je poprawiał) zamieszczam także koncept miej więcej jak gotowy obraz będzie się prezentował.
ZiBi_PL Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 fajne :D lubie takie klimaty. a to bedzie pojedyncza scneka czy moze w przyszlosci zrobisz jakas prosciutka animke ? :D ps. te "krzydla-kola" statku maja brzydki kolor- jakos niepasuje on do reszty
CzAk1 Napisano 24 Czerwiec 2005 Autor Napisano 24 Czerwiec 2005 Być może jakąś animke zrobie jeszcze nie wiem...dzięki za zwrócenie uwagi na skrzydła
misiold Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 Czytam sobie ten twój wątek z ciekawością gdzieś około 2 w nocy i tak dochodze do punktu gdzie mowa o tobie i czytam "mam na imie michał" kurcza brzmi znajomo, czytam dalej "i mam 16 lat", hmmm... przyglądam się pracom, no fajne przy kołach facet uzył chyba greeble... nie no kurcze czy to ta godzina czy ja mam "DEŻAWI" mamy tak samo na imie tyle samo lat i chyba używamy podobnego softu !! no aż stach uwieżyć... no i se tak myśle może kiedyś jakieś spotkanko albo zrobimy jakiś fajny projekcik bo po twoich pierwszych pracach widać, że trzymasz poziom :D Pozdro itp, a co do pracy to ni przypomina takiego jednego z SW ep.II atak klonów... ale on nie latał tylko jechał po ziemi...ale podoba mi się, podoba...
CzAk1 Napisano 29 Czerwiec 2005 Autor Napisano 29 Czerwiec 2005 :D...dzięki za propozycje, napewno rozparze :P, Co do pojazdu...zgadza się jest on dość podobny do tego droida z Ataku Klonów...ale wzorować się na nim specjalnie, nie wzorowałem :]
hkropinski Napisano 29 Czerwiec 2005 Napisano 29 Czerwiec 2005 droid ok, trochę jak z gwiezdnych wojen, mało złożony ale ciekawy, w kółkach dałeś greebla? http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=17044 - Bitwa 3D - moment krytyczny: zagłada ze strony Mrocznej Armii
CzAk1 Napisano 29 Czerwiec 2005 Autor Napisano 29 Czerwiec 2005 tak w kołach zastosowałem greebla, model prosty, ale jak widać z mapami Ink'n wiele szczegułów i tak umyka...może kidyś wymodeluje lepsdzy model i dam bardziej "realistyczne" tekxturki :]
Rekomendowane odpowiedzi