Chalek Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Jakas faze mam ostatnio na mebelki takie proste. Wersja duza 3186 x 1194 pikseli, ktora polecam do ogladania zamiast tej z zalacznika: http://www.michalkonwicki.webpark.pl/stolik/stolik.jpg Soft: 3ds max 7, VRay, Photoshop, CorelDraw, ProgeCAD LT 2006
MaGuu Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Prosty i świetny :D I pasuje do poprzedniego regału :)
Świerk Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 pierwszy!:D podoba mi sie szybka pilka w twoim wykonaniu... design tez fajny. podkrecil bym tylko troszke 2nd bounces bo po prawej ciut zaciemno... ---edit--- @#$%^& niezdazylem :/
chveti Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 proste , ładne ....:) proponuje się wstrzymać z wątkami , zrobić komplet i wrzucić. btw. Ty masz jakąś manie wielkich okien ;) pozdr
Ryjas Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 no zrob serie raczej. stolik jest generalnei zajebisty Mysle ze patrzac na calosc serii moglbys dokonac ew. ktore zcala te wszystkei elementy w jedna calość... ciekaw jestem krzesła:)
lukas_ele Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 GIT, podoba mi sie . designo designo klimat tamizo ;) ;) ;)
Ryjas Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Chalek nie chciałbys sie podzielić tymże betonem? na scianie? Bo widze ze fajny jest troche:) [email protected]
Chalek Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Napisano 22 Czerwiec 2005 MaGuu, lukas_ele: dzieki Świerk: fajnie, ze sie podoba, a po prawej jest akurat tak ciemno jak chcialem :] chveti: tak, mam manie wielkich okien i nie, nie bede czekal i zbieral do kupy, bom niecierpliwy Ryjas: dzieki. Jak mi wyjdzie seria to bedzie seria, ale mam zamiaru robic tego typu planow. Pomysly we lbie jeszcze mam, wiec pewnie bedzie jeszcze cos w tym stylu.
Rekomendowane odpowiedzi