Napisano 5 Czerwiec 200321 l na stronie evermotion zamiescilem video tutoriale o Vray\'u naszej produkcji :) http://www.evermotion.org
Napisano 5 Czerwiec 200321 l Autor to jest light pack podstawy swiatla HDR, caustik, illumination takie tak nie dlugo advence zrobimy czyli sky portale area wyjasnimy smoth surface shadow... takie tam
Napisano 5 Czerwiec 200321 l zdzierałem pół dnia i .... archiwum uszkodzone lub cos w tym stylu i nie rozpakuje... ale do trzech razy sztuka [rotfl2] - pozdrowionka
Napisano 6 Czerwiec 200321 l Autor no tlok sie zrobila a lezy na 1 mega bicie wiec ... polecam getrajta :)
Napisano 13 Czerwiec 200321 l Autor DODALEM 5 NOWYCH TUTORIALI RAZEM MACIE JUZ 10 W PRZYGOTOWANIU VRAY PHOTON PACK
Napisano 17 Czerwiec 200321 l Autor dzieki :) dlatego zrobilismy kolejnych 10 Vtutkow - niedlugo bedziemy publikowac :)
Napisano 17 Czerwiec 200321 l Pendzel no wszycho fajnie....a nie moglibyscie jescze tak robic tutkow ale z glosem?? tak jak to robia na www.3dbuzz.com ?? pozdr
Napisano 12 Lipiec 200321 l przepraszam bardzo czy byłby ktoś tak uprzejmy aby wysłać mi płykę z video tutkami do vray-a mam połączenie modemowe i ściąganie tego by mnie zabiło a ostatnio chyba ich już nie ma na serwerze[boje się]?? pozdrawiam Darek
Napisano 8 Sierpień 200321 l hej .niestaty nie mozna sciognoac tych tutkow...skad wiec mozna je zdobyc ,naprawde bardzo chcial bym je dostac.
Napisano 21 Sierpień 200321 l cze mam problem ze ściągnięciem tych tutków muszę podać jakieś hasło i nazwe użytkownika o co chodzi?? tylko nie mówcie że to jakiś błąd bo przez ostatnie 1,5 miesiąca formatowałem dysk 5 razy złapałem trojana i 2 virusy + oczywiście odwieczny problem z wszystkim!!!!!!!!! prawdziwy sajgon albo i wietnam pochlastać się można uff[killer][killer]
Napisano 22 Sierpień 200321 l cóż o północy nie działało ale już 30 min. póżniej bez problemu ustawiłem kolejkę do ściągania getright-em i ok. 1 w nocy poszłem spać szacowałem że ściągne ok. 10 mb rano się budze a tu nic się nie ściąga kiedy ręcznie to odpalam znowu chce hasła w takim tempie na Boże narodzenie już je ściągne Boże narodzenie ale chyba niem tego roku[yes] czy ktoś mi wytłumaczy o coz tym wszystkim chodzi??????????
Napisano 22 Sierpień 200321 l Te tutki sciaga teraz cale max3d, forum3d i flashroom. Musisz przeczekac ;)
Napisano 23 Sierpień 200321 l tia, ściąga się fatalnie. Mi udało się jak do tej pory ściągnąć 16 sztuk. Aktualnie nie mogę nawiązać połączenia przy ściąganiu dalszych tutków:( Nie prościej wszystko to spakować w 1 plik i rozpowszechnić programami typu PTP:edonkey, emule, kaaza? Nie będzie przynajmniej problemów z serwerem, chyba że Evermotion zależy na wylączności przy dystrybucji tych materiałów-to co innego, ale panowie na to trzeba mieć odp. zaplecze! bez urazy.
Napisano 23 Sierpień 200321 l Heh, to sie zaczyna robic smieszne. Ludzie zrobili najwiekszy zbior video tutoriali do vraya na swiecie (przynajmniej ja nie widzialem wiekszego), udostepniaja go za darmo, a Ty marudzisz, ze Ci wolno idzie? Nie zapominaj, ze \"gifty\" to takze element promocji strony i samych chlopakow. Nie widze powodu, dla ktorego mieli by puscic filmy samopas w swiat.
Napisano 23 Sierpień 200321 l co z tego że zrobili, jak nie można podziwiać ich dzieła.Taka \"promocja\" to antypromocja. Przeciwko tutorialom nic nie mam, bo są poprostu świetne!, ale sposób i jakość dystrybucji pozostawia wiele do życzenia niestety.
Napisano 23 Sierpień 200321 l Ja sciagnalem bez problemu w ciagu kilku godzin FlashGetem [pokazal jezyk] Wszystkie dzialaja. Nawet duzo mozna sie nauczyc. Ale czy nie mozna by tego zrobic z dzwiekiem???? Tak czy siak dzieki za te tutoriale... :D
Napisano 23 Sierpień 200321 l kurcze!!! dlaczego mi jeszcze się nic nie udałościągnąć?? kamis16 sciągnołeś w kilka godzn? ty to chyba neostrade masz[lol2] mógłbyś wysłać mi to pocztą?????? bo ja moim modemem 56kb zaczne ściągąć jak już wszyscy przestaną:D:D:D ale jestem tak blisko pierwszygo tutka mam już 15% a to dopiero 2 dzieńvzdenerwowany]tak szybko to jeszcze nigdy nie ściągałem[spox]:D[spox]:D
Napisano 23 Sierpień 200321 l Ja sciagnalem calosc w 40 minut. Tego jest ok 300mb, wiec troche Ci zajmie sciaganie ;)
Napisano 24 Sierpień 200321 l uff udało się wszystkie ściągnąć:D Są świetne. Dla mnie jako początkującego świetna sprawa. Praktycznie po 2, 3 oglądnieciu można wszystko załapać praktycznie od zera. Z drobnym retuszem i głosem lektora powinny stać sie częścią oficjalnej dokumentacji do tego renderera.
Napisano 24 Sierpień 200321 l jest inny sposób aby \"dorwać\" te tutki już nie mogę się doczekać od 3 dni już próbuję i mam dopiero 15% z pierwszego czyli z 3 mb aaaaa!!! help me!!!![urwanie glowy][killer]
Napisano 25 Sierpień 200321 l Autor :) dzieki :) - co do glosu bedzie txt - wielojezykowe jak w divxach .... co do innego rodzaju sciagania podane sa namiary na ftp moze to cos pomoze... wiecej nic nie moge zrobic - sciaga to caly swiat i blokuje sie serwer miesieczny brand jest 30 g i co 12 h musza odbblokowywac serwer... - szukamy innych rozwiazan czekamy wszystko w drodze...
Napisano 27 Sierpień 200321 l Pendzel, co masz na myśli z tymi napisami? czy choczi o to samo jak w przypadku filmów divx?, tzn wystarczy dociągnąć same napisy, a nie tutka od początku?. Jeśli tak to super!![rotfl] banalne pytanie tylko:kiedy???:D
Napisano 28 Sierpień 200321 l Autor TAK :) - a na pytanie kiedy - no tu jest problem - postaram sie w wekend uczynic PL mastera (do paru sampli - by zobaczyc jak to chodzi) jesli wszystko bedzie oki zajmiemy sie tlumaczeniami :)