lukas_ele Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 sofa for young ;):):) > > > > > http://img225.echo.cx/my.php?image=19lc.jpg prosze o opinie fnx
MOTHMAN Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 No bardziej wygląda jak tuba na solarium niż sofa. Może poprawić ten widok na którym są symbolicznie potraktowane postacie i zrobić jakieś wgłębienie spowodowane ciężarem ciał - no chyba że to zarąbiście niewygodna plastikowa zjeżdżalnia(na podłoge)-sofa- komputer. Nie obraź sie ale ja bym jeszcze w tym zrobił czajnik do parzenia herbaty i kabine prysznicową. No i dlaczego to jest dla młodych ?? starsi już nie powinni sie tak garbić nad monitorem bez oparcia- ostatni render ?
chveti Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 twarda , metalowa/plastikowa niewygoda. render ładny , mebel nie...(wygodny)
Gość pat cz Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Bardzo mi sie podoba mebel, a zwłaszcza jego mobilność!...tylko ten materiał! jest za zimny....aż prosi się o coś przyjemniejszego dla ciała
Kakrotto13 Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 dizajn fajny tylko troche malo przemyslany
Chalek Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 Na plus na pewno pomysl i wizualizacja (render, swiatlo, sposob przedstawienia itd.), choc moze ciut za ciemno, ale ogolnie ladnie. Mimo, ze pomysl oryginalny i fajny, to juz sam projekt mniej mi sie podoba, mam spore watpliwosci co do uzytecznosci tego, choc jak niektorzy tu mawiaja, nie to sie liczy.
Kakrotto13 Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 zrob polaczenie luzka z kompem tylko takie wygodne ;D . Jak ci wyjdzie to sobie takie skonstruuje ;D
hcpiter Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 No bardzo fajny desing jednak gdyby nie te osoby to bym nie pomyslał ze to sofa.
Rekomendowane odpowiedzi