Napisano 21 Czerwiec 200519 l sofa for young ;):):) > > > > > http://img225.echo.cx/my.php?image=19lc.jpg prosze o opinie fnx
Napisano 22 Czerwiec 200519 l No bardziej wygląda jak tuba na solarium niż sofa. Może poprawić ten widok na którym są symbolicznie potraktowane postacie i zrobić jakieś wgłębienie spowodowane ciężarem ciał - no chyba że to zarąbiście niewygodna plastikowa zjeżdżalnia(na podłoge)-sofa- komputer. Nie obraź sie ale ja bym jeszcze w tym zrobił czajnik do parzenia herbaty i kabine prysznicową. No i dlaczego to jest dla młodych ?? starsi już nie powinni sie tak garbić nad monitorem bez oparcia- ostatni render ?
Napisano 22 Czerwiec 200519 l twarda , metalowa/plastikowa niewygoda. render ładny , mebel nie...(wygodny)
Napisano 22 Czerwiec 200519 l Bardzo mi sie podoba mebel, a zwłaszcza jego mobilność!...tylko ten materiał! jest za zimny....aż prosi się o coś przyjemniejszego dla ciała
Napisano 23 Czerwiec 200519 l Na plus na pewno pomysl i wizualizacja (render, swiatlo, sposob przedstawienia itd.), choc moze ciut za ciemno, ale ogolnie ladnie. Mimo, ze pomysl oryginalny i fajny, to juz sam projekt mniej mi sie podoba, mam spore watpliwosci co do uzytecznosci tego, choc jak niektorzy tu mawiaja, nie to sie liczy.
Napisano 23 Czerwiec 200519 l zrob polaczenie luzka z kompem tylko takie wygodne ;D . Jak ci wyjdzie to sobie takie skonstruuje ;D
Napisano 23 Czerwiec 200519 l No bardzo fajny desing jednak gdyby nie te osoby to bym nie pomyslał ze to sofa.