Napisano 22 Czerwiec 200519 l chwalę się całemu swiatu, że oto nareszcie pogodziłam się z Photoshopem :P tzn, zaczęłam cokolwiek w nim robic, i oto moje dwa pierwsze rysunki :D -->
Napisano 22 Czerwiec 200519 l No cóż ... Proponuje rysowac, rysować, rysować.... Czy to jest przerysowywane z jakiś zdjęć?
Napisano 22 Czerwiec 200519 l W rysuknku tej dziwczynkki można sie jeszcze czegos fajnego doszukać. Ale koleś z łapą bardzo przeciętny.
Napisano 22 Czerwiec 200519 l ej bo to jest baba :) sorki, pomyliło mi się, bo do Majkela Dzeksona podona jest z facjaty Kadr jest słaby jak by ze zdjęcia przekopiowywane było.
Napisano 22 Czerwiec 200519 l Autor 1) to była baba :P 2) oba rysunki robiłam patrząc się na zdjęcia prosto z albumiku :P 3) ten pierwaszy, z łapką, jest pierwszym wogóle w historii photoshopa na moim komputerze 4)...hmm.. nie pamiętam co miałam napisać :P :) dziękować za wszystko :D
Napisano 26 Czerwiec 200519 l Nie mogę się oprzeć wrażeniu,że te dwie prace to "podkręcone" ręcznie zeskanowane zdjęcia,( choć tak nie jest)... tym bardziej gratuluję warsztatu! Masz duży talent gosiek:-). Więcej detalu a będzie dobrze.
Napisano 28 Czerwiec 200519 l Autor hmm, - 3rd work :P w sumie to nie jestem zadowolona z tej pracy, ale co mi tam -> oczka i okularki mi sie podobają :P
Napisano 28 Czerwiec 200519 l ...moim zdaniem powinnaś patrzeć na każdy obiekt który malujesz jako coś przestrzennego, a nie zlepek kolorów który umieszczasz jako płaski obrazek... Najpierw przestrzeń .... potem kolory...
Napisano 28 Czerwiec 200519 l przede wszystkim wiecej gry kontrastem i zdecydowanych pociągniec twardszym pędzlem, a bedzie zdecydowanie lepiej, zwróc tez uwage ze na skóre czlowieka sklada sie wiecej niz jedan kolor.pozdrawiam
Napisano 28 Czerwiec 200519 l Autor Marduk: Dobrze godosz :D :D ;) Ciok tak cały czas gada :D :D ale racja :P za bardzo skupiłam się na tym by to wogóle narysować