Napisano 22 Czerwiec 200519 l Nie wiem czy ten post nie powinien sie znalezc w texturach. Chodzi mi poprostu o zwierzezece futerko np. owlosiony pies czy cos takiego... Da sie to jakos zrobic, moze jakies tutki???
Napisano 22 Czerwiec 200519 l Autor Ja w zyciu VRay'a nie widzialem:/ Wszyscy mowia ze taki dobry, moze najwyzszy czas. Ale moze jest jakis odpowiednik w maxie???
Napisano 22 Czerwiec 200519 l vray to render jak scanline czy mental ray a, jakbyś go szukał to zgłoś się do wujka google
Napisano 22 Czerwiec 200519 l Autor zaraz zaraz. To co to w koncu jest ten vray??? program czy opcja renderowania??? i jeszcze raz pytam czy da sie to zrobic w samym maxie???
Napisano 22 Czerwiec 200519 l taa ponakladaj pelno plane'ow naluz na nie texture futra wraz z odpowiednia mapa opacylity ;] :lol:
Napisano 24 Czerwiec 200519 l Autor a jak tam nie ma to co???:) w light pojawilo mi sie nowe swiatlo vraylight ale w create nic nowego nie doszlo. to gdzie mam szukac tego fura???
Napisano 25 Czerwiec 200519 l No jeszcze jak masz max`a 5 lub 6 jest shag hair, no a pod 7 to jest ornatrix.
Napisano 25 Czerwiec 200519 l Autor to jest juz max 7.5 ??? ja mam 5 wersja demo z jakiejs gazety [...]. mam jeszcze 6 z neta nie zainstalowana. ale i tak nigdzie nie widze shag hair. gdzie to moglo zniknac???
Napisano 25 Czerwiec 200519 l to jest juz max 7.5 ??? Tekst miesiąca :) ja polecam http://www.discreet.com jako źródło informacji :)
Napisano 27 Czerwiec 200519 l 1. Zapraszam Kakrotto13 i karucha na http://www.discreet.com 2. Shag Hair to zewnętrzny plugin 3. Maxa 7.5 instalujesz jako rzoszerzenie i przy instalacji musisz wybrać, co chcesz zaistalować. 4. Use Google & F1 karuchu 5. A w samym maxie, bez hair and fur i pluginów zawsze możesz sobie poradzić scaterem, afekt nie będzie oszałamiający, ale to też jakaś metoda.
Napisano 27 Czerwiec 200519 l jeśle chcesz zrobić futerko użyj shagfur jest naprawdę bardzo dobry, ja niby mam vraya ale vray fur jest tylko w najnowszej wersji a jaj niestety nie potrafię zdobyć :)