Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

...do pradu :P

Pewnie wysmiejecie ta prace, ale jestem z niej dumny. Jest moja pierwsza praca zrobiona w Rhino, szczesliwie przeniesiona do maxa, oshaderowana i wyrenderowana. I ciesze sie z tego niezmiernie. A model jak model, jak kazdy widzi. Lezalo sobie to cos na biurku, to wzialem suwmiarke w reke, odpalilem nosorozca i wyszlo to:) Dobra, teraz mozecie sie smiac, a moderatorzy moga juz klikac na "skasuj temat"

zl7ke.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

illy no po tobie to bym sie nie spodziewał takiej malutkiej mini-pracy na forum :]

tymbardziej że masz tyle zasług w 3d(patrz - avatar) ;) hehe ty dziadu masz 7pkt ? "ożeszty"(jak to sie pisze?) dogonie cie...szykuj sie za pisanie albo tłumaczenie ;)

dobre chociaż to ze to rhino :] modelik siuper tylko render daje wiele do życzenia :P

pozdro.

Napisano

ja tu wchodzę z nadzieją zobaczenia jakiejś sexy panienki na linie w wyuzdanej pozie kradnącej diament ....a co widzę :/

Napisano
ja tu wchodzę z nadzieją zobaczenia jakiejś sexy panienki na linie w wyuzdanej pozie kradnącej diament ....a co widzę :/

no to zes Razor dowalil :DDDDD

A render dziwny i jak wspomnial hindus - taka pracka... Illy ... Ten Illy ? ;)) Cifneee ;))

Napisano
  • Autor

Pracka jak pracka - pierwsze kroki w Rhino.

Redner moze dziwny bo tez w sumie pierwszy wlasny material w finalrender.

Po prostu musialem sie pochwalic.

Napisano

Spodziewalem sie czegos innego, jakby nie patrzec to zlodziejka ;)

Napisano

Nie lubie nazwy "złodziejka". Dla mnie to jest po prostu rozgałęziacz. Czy to nie powinno trafić do działu speed modeling? :D Pozdro. :)

Napisano
  • Autor

Speed??? Pol dnia nad tym siedzialem rozgryzajac rhino, i czekajac na export do maxa :)

Przeciez pisze ze to pierwsza praca w rhino skutecznie przeniesiona do maxa wiec wybaczcie :) Inne sa w spidach :)

Zlodziejke nazwalem podstepem (patrz: wypowiedz razora). Ja to nazywam kostka do pradu.

Napisano

No ja myślałem ze to bedzie super extra i co ? No zawiodłem sie myślałem ze pomyliłem posty :D A tak na serio to mogłes chociaz render poprawić :p

Gratulacje ukończenia pierwszej pracki w rhino !

Napisano

tak jak mówiłem całe szczęście że to rhino bo jak znam życie to na początku było troche trudno żeby zajarzyć prawda ;) może troszke większe filety ;) ? pozdro.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.