gregorjan Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 Zrobiłem z lini płaskąfigurę i zaznaczyłem żeby była ta linia renderowalna. Kiedy użyłem textury (wiadomo, rozmazała się po całym obiekcie). Przy użyciu UVW mappi
gregorjan Napisano 25 Czerwiec 2005 Autor Napisano 25 Czerwiec 2005 część dalsza;/ Przy użyciu UVW map wszytko się wypełniło zamaist się z mapować. Co z tym zrobić? Aha lof też nie działa przy liniach łączonych.
streaker Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 Ale... o co ci do cholery chodzi, z tego bełkotu nie zrozumiałem ani słowa, no i dlaczego w dwóch postach ?
gregorjan Napisano 25 Czerwiec 2005 Autor Napisano 25 Czerwiec 2005 W 2-ch postach, bo tak jakoś enter zadziałał. A chodzi mi o to, że mam model zrobiony z lini renderowalnych i chcyałbym na nie nałożyć texturę tak aby nie była rozmazana:]
Bacry Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 a w opcjach renderowania splajna nie ma przypadkiem opcji ustawienia uvw map. Nie musisz wcale dodawać modyfikatora. Ale mogę się mylić bo nie mam przy sobie maxa;)
Rekomendowane odpowiedzi