Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich

Mam zrenderowane w maxie pliki i chcialem z nich zrobic avi. Problem jest w tym ze z jakimkolwiek kodekiem filmik wychodzi za ciemny. Bez kompresji jest tak jak nalezy. Jesli wiecie jak uzyskac taka asnosc jak na renderach to bardzo prosze o odpowiedz.

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A czym kompresowałeś, na jakich ustawieniach ?

Czym oglądałeś skompresowany plik ? Bo WMP ma tendencje do przyciemniania obrazu.

Napisano
  • Autor

jest tak nieskompresowany plik jest ok ale nawet jest za duzy i musialem go podzielic na 3 czesci wszystko ma 9G (mam wolnego miejsca 30G a primiere wywala disk fuul) jesli uzywam jakiego kolwiek kodeka czy divixa, xcida, cinepak, microsoft video - wszystko sciemnia. u kumpla skompresowalo sie ladnie divixem i u niego jest ok jak animacje odtwarzam u mnie to jest ciemna tak jak bym zrobil u mnie na kompie, kodeki mamy te same wiec niewiem

ps, pytanko jest jeszcze dlaczego program wywala blad braku miejsca jak mam go az za duzo dochodzi do ok 5G i koniec

Napisano
...

ps, pytanko jest jeszcze dlaczego program wywala blad braku miejsca jak mam go az za duzo dochodzi do ok 5G i koniec

Ja tez mialem z tym problem :(, chodzi o to ze masz partycje FAT, a w nim ograniczenie pojemnosci pliku wynosi wlasnie ok 5Gb. Ja przerobilem partyncje na NTSF i wszystko bylo ok.

pozdro

Napisano
  • Autor

dzieki Altus :):):)

a jesli chodzi o odtwarzacze to tez mamy te same

Napisano

sorry troche zaspalem, asblaze masz racje fat ma ograniczenie pliku 2GB. Szczerze mowiac pomylilo mi sie z fatem32 ktory ma 4GB i jego mialem na mysli (zalacznik)

pomoc3tx.jpg

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.