Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

CZesc mam pytanie: chce kupic teraz sobie laptopa na ktorym moglbym pracowac w maxsie ten komputer sluzyl by tylko do maxa a rendering robil bym na stacjonarnym. jaki sprzet byscie mi doradzili to jest dla mnie bardzo wazne:(. i jeszcze jedno pytanko czy wydajnosc laptopa jest gorsza niz pc stacjonarnego?

z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam serdecznie

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Polecam coś na pentium mobile lub P4HT , ni e baw się w certino bo to o kant pupy rozbić.

Napisano
  • Autor

kurcze:( to odradzacie kupienie tego laptopa? bardzo sie na niego napalilem ale jak on jest nie uzyteczny to szkoda wydawac troche kasy:( pozdrawiam

Napisano

Grafika jest tragiczna w tym co zaproponowałeś.......

Radzę tak jak pisałem Pentium mobile lub P4 i do tego grafikę od ATI lub NVidia, nie bierz nic od SIS czy Intel.

ATI mobility radeon 9600 128 powinien dać radę, lub nawet GF FX 5200 128.

....no i nie licz na więcej niż 3 godziny na bateriach w 3Dmax.

Napisano
  • Autor

dziekuje CI bardzo za odpowiedz to jest dla mnie wazne bo pieniedzy tez nie mam za duzo a chce cos co sie przyda do pracy dzikuje bardzo i serdecznie pozdrawiam

Napisano

hmm grafika na laptopie ... hmm chaba maja racje Ci ktoryz odradyaja jesli juz za inwestuj w lepszego kompa ..najgorsze jest kiedy masz shared memory ... polecam tez ATI i pentium najlepsya kombinacja (nvidi nie probowalam ) rayor 3 godyiny heheh mi mayz wtryzmala na bateriach 2 hiihi :)

ostateczna deccyzja nalezy do Ciebie