Napisano 26 Czerwiec 200519 l CZesc mam pytanie: chce kupic teraz sobie laptopa na ktorym moglbym pracowac w maxsie ten komputer sluzyl by tylko do maxa a rendering robil bym na stacjonarnym. jaki sprzet byscie mi doradzili to jest dla mnie bardzo wazne:(. i jeszcze jedno pytanko czy wydajnosc laptopa jest gorsza niz pc stacjonarnego? z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam serdecznie
Napisano 26 Czerwiec 200519 l Polecam coś na pentium mobile lub P4HT , ni e baw się w certino bo to o kant pupy rozbić.
Napisano 26 Czerwiec 200519 l Autor a cos w tym stylu? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=11173&item=6779318297&rd=1 ale karta jest tylko 64 wiec w view portach to bedzie wszystko chodzilo tragicznie a przeciez mi glwonie chodzi o view porty:( kurcze....:(
Napisano 26 Czerwiec 200519 l http://www.cgnetworks.com/story_custom.php?story_id=2932&page= troszeczke droższe zabawki :>
Napisano 27 Czerwiec 200519 l Autor kurcze:( to odradzacie kupienie tego laptopa? bardzo sie na niego napalilem ale jak on jest nie uzyteczny to szkoda wydawac troche kasy:( pozdrawiam
Napisano 27 Czerwiec 200519 l Grafika jest tragiczna w tym co zaproponowałeś....... Radzę tak jak pisałem Pentium mobile lub P4 i do tego grafikę od ATI lub NVidia, nie bierz nic od SIS czy Intel. ATI mobility radeon 9600 128 powinien dać radę, lub nawet GF FX 5200 128. ....no i nie licz na więcej niż 3 godziny na bateriach w 3Dmax.
Napisano 27 Czerwiec 200519 l Autor dziekuje CI bardzo za odpowiedz to jest dla mnie wazne bo pieniedzy tez nie mam za duzo a chce cos co sie przyda do pracy dzikuje bardzo i serdecznie pozdrawiam
Napisano 5 Lipiec 200519 l hmm grafika na laptopie ... hmm chaba maja racje Ci ktoryz odradyaja jesli juz za inwestuj w lepszego kompa ..najgorsze jest kiedy masz shared memory ... polecam tez ATI i pentium najlepsya kombinacja (nvidi nie probowalam ) rayor 3 godyiny heheh mi mayz wtryzmala na bateriach 2 hiihi :) ostateczna deccyzja nalezy do Ciebie