hkropinski Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 Witam1 Mam takie pytanie: robię model pszczoły i jak najlepiej zrobić włoski na jej odwłoku? Dzięki __________________ Moi faworyci - master kiełbaster, kozioo Pentium 4 3.400 MHz 512 MB RAM Geforce 6800 GT :) Bitwa 3D: Moment krytyczny atak Mrocznej Armii
gregorjan Napisano 29 Czerwiec 2005 Napisano 29 Czerwiec 2005 Jeżeli chodzi o włosy i programy to płatny shaghair. darmowy ornatrix(czy jakoś tak), ale z tego co wiem to to są pojedyńcze włoskiwięc wydaje mi się że spline i scatter.
hcpiter Napisano 29 Czerwiec 2005 Napisano 29 Czerwiec 2005 no moim zdaniem dla pojedynczych włosów to włsnie scatter(darmowe w maxie) jest nawet fajny tutorial jak zrobic trawe a trawa to podobnie jak włosy, no więc jak coś to tu ten tutorial: http://max3d.pl/tutoriale/kurs34/trawa.htm
hkropinski Napisano 29 Czerwiec 2005 Autor Napisano 29 Czerwiec 2005 wielkie dzięki __________________ Moi faworyci - master kiełbaster, kozioo Pentium 4 3.400 MHz 512 MB RAM Geforce 6800 GT :) Bitwa 3D: Moment krytyczny atak Mrocznej Armii
Rekomendowane odpowiedzi