Napisano 30 Czerwiec 200519 l No postanowiłem rozpocząć, biorąc pod uwagę że ostatnią bitwę zacząłem i nie skończyłem, marnie to widzę, no ale będę próbował. Na początek szkic plus kolorowe próbki i obawiam się że przez najbliższe tygodnie (oby nie) nic nie wrzucę jeszcze. Chmm, krótki opis by się przydał, a więc co następuje: Szkic nie zawiera wszystkich elementów, więc jest lekko nieczytelny. Chcę uchwycić pewne napięcie i moment krytyczny wręcz dramatyczny. Więcej pojawi się wraz z kolejnymi uploadami. szkic 1 próbki i last one
Napisano 1 Lipiec 200519 l Autor Dzięki dzięki, pozwoliłem sobie na mały update. Trochę raczej poszukiwania właściwych proporcji jeszcze i odpowiedniego wyrazu.
Napisano 2 Lipiec 200519 l Kolejny topic gdzie mozemy obserwowac jak powstaje dzielo sztuki ;) Dzieki! Coraz konkretniejsze ksztalty pracka przybiera. Narazie klimat mroczny i grozny, slowem milusio ;) Dawaj dalej!
Napisano 4 Lipiec 200519 l Autor no dalej nie krępujcie się -komentować ! i kolejny mały updejt oraz nowy detalik, jest już bardziej (momentami) krytycznie :D
Napisano 4 Lipiec 200519 l ogólnie fajnie... Nie żebym sie czepiał:P ale szyja jest dla mnie beznadziejna jest gróbości głowy... Pozdrowienia
Napisano 5 Lipiec 200519 l Świetne kolory oraz atmosfera. Chociaż przydało by się więcej szczegółów Będę zaglądał :)
Napisano 27 Lipiec 200519 l Fajnie jakby finalnie postac otrzymala nieco drapieznego i przenikliwego klimatu jaki ma pierwszy szkic.
Napisano 19 Sierpień 200519 l hmm namaluj mu młot w drugiej ręce i czerwone tło... wtedy będzie nastrój :)
Napisano 17 Wrzesień 200519 l Autor mały łupdejt, trochę mam lenia alestaram się :D Zabawa z postacią choć już jestem na dobrej drodze by tło mogło się pojawić, to już wkrótce.
Napisano 22 Wrzesień 200519 l No nieźle, nieźle... tylko mam nadzieje, że tu jeszcze sporo detalu dojdzie ;).
Napisano 26 Wrzesień 200519 l Autor no i pora na kolej łupdejt, zarys tła, bliska końca kompozycja, zyskało trochę oddechu przestrzeni :]
Napisano 27 Wrzesień 200519 l hm... ja bym się zastanowił nad wyrazem twarzy syna ale klimat robi się coraz lepszy, brawo
Napisano 1 Październik 200519 l Autor kolejny łupdejt, zobaczymy co z tego będzie, jeszcze trochę pracy zostało nad tym :P