karlos18 Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 czesc.chcialem pokazac swoj nowy modelik. ma jeszcze sporo bug'ów no i nie jest jeszcze skonczony. spojrzcie i ocencie.
hkropinski Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 model fajny, sporo niedociągnięć ale sam napisałeś, że jeszcze nie skończony, więc spoko. Taki trochę kwadratowy jak na dzisiejsze standardy, jaki to model? korzystałeś z blueprinta czy wszystko wymyślałeś? pozdrawiam
karlos18 Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Napisano 30 Czerwiec 2005 z tego co wiem to jest to ruska podróba "Zenita". blueprintow tego czegos nie mam. ale za to mam go przed soba i w miare mozliwosci staram sie zachowac proporcje.
JunioR Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 Ten model w rzeczywistosci tez ma tak mało detali, czy bedziesz dorabiał? no ale zapowiada sie ciekawie :)
tweety Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 z tego co wiem to jest to ruska podróba "Zenita" hmmm... oryginalnie Zenit był produkcji radzieckiej :P na razie ładnie się prezentuje.
Rekomendowane odpowiedzi