nielot007 Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Witam!! zamieszczam tutaj moj pierwszy szkiic od kilkunastu lat!! wiec nie piszcie po co to tutaj zamiszczales itp. :D szkic robilem patrzac sie na "zdjecie" wiem ze jest tragicznie ale naprawde ja nigdy nie rysowalem!!!! wsumie w moim calym zyciu zrobilem 2 szkice (razem z tym) tyle ze pierszy to kilkanascie lat temu dobra koniec gadania jak cos to mozecie mi wrzucic jakies fajne tutki (video) jak rysowac szkice (chodzi o perspektywe itp.) ps. mozna sie smiac pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hindus Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 troszke taki wychudzony jeśli idzie o proporcje głowy do reszty ciała ale nie jest zle ;] tym bardziej żę wcześniej piszesz ze nic nie rysowałes :] popracuj trochu nad samymi elementami twarzy jak np oczy potem usta itp mi to ułatwia sprawe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaster Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Powiem Ci tak: Bedzie dobrze. :) Pracuj, pracuj, pracuj i bedzie dobrze. Co do tutków to polecam sieć P2P i hasło: "How to draw". Mozna znaleźć kilka naprawde przydatnych tutków (mi niepotrzebne, bo jestem samoukiem i i tak się z nich nic nie nauczę :P). Pozdrawiam, Maciek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nielot007 Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 hindus--> dzieki ale ten "typek" wlasnie tak wyglada ale bede pracowal nad "modelingiem" twarzy proporcji i co najwazniejsze cieni!! Blaster--> dzieki:D bede szukal tutkow i sie uczyl tylko kupie sobie tableta:) pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts