Napisano 5 Lipiec 200519 l Jesli macie jakis fajny model i chcielibyscie go otexturować a jest troche robotki przy tym to moge zrobić texturke....oczywiscie za darmo, tak dla wprawy:)
Napisano 6 Lipiec 200519 l 1) Masz jakieś doświadczenie? 2) Do słabych modeli tekstury zrobi autor sobie sam 3) Dobrych modeli autor nie udostępni4) Jak dla wprawy to tutki
Napisano 6 Lipiec 200519 l s1720, ja mam pare modeli stakow kosmicznych do oteksturowania: poszycie, okna, swiatla. chcesz ???
Napisano 6 Lipiec 200519 l Takie jakieś śmieszne tematy się ostatnio pojawiają, dokładnie takie jak ten...
Napisano 6 Lipiec 200519 l Abo to jakiś żarcik albo sam nie wiem. A słabe modele mogą być :p ?? Czy sie nie nadają ?? ;p
Napisano 6 Lipiec 200519 l Autor hehe, nawet nie myslalem ze juz ktoś sie znajdzie.....ale powiem tak - mam juz doswiadczenie przy texturowaniu przy grach komputerowych, potem wrzuce jakies próbki na jakąś stronke bo teraz nie chce mi sie z tym bawić. A że teraz mam wolny czas wiec chetnie cos tam sobie porobie.... własciwie modele nie muszą byc jakies super fajne czy coś...może cos po prostu ciekawego i w miare przystępnego do texturowania... Zibi w jakim programie robiles te statki kosmiczne? mozesz przeslac jakies screeny tych statków? - moze narazie jakiegoś jednego..
Napisano 8 Lipiec 200519 l s1720, no umieszczam jednen render. trza by oteksturowac te duze statki a jak ci sie chce to i mysliwiec. glownie chodzi o to zeby tekstury sie nie rozlazily (nie umiem w unwarpie) i trzeba by dodac jakiej swiatla pozycyjne, iluminatory, oznaczenia. mam jeszcze stacje kosmiczna i ze 2, 3 inne statki. napisz co sadzisz
Napisano 8 Lipiec 200519 l Autor czekaj zibi odezwe sie do ciebie wkrótce bo u mnie sie szykuje jakaż poważniejsza opcja... jakąś prace może bede mial i musze sie troche starać o nią. Fajne masz te statki i mozna by je fajnie otexcić....dam znać za jakis czas.