s1720 Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Jesli macie jakis fajny model i chcielibyscie go otexturować a jest troche robotki przy tym to moge zrobić texturke....oczywiscie za darmo, tak dla wprawy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 1) Masz jakieś doświadczenie? 2) Do słabych modeli tekstury zrobi autor sobie sam 3) Dobrych modeli autor nie udostępni4) Jak dla wprawy to tutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zibi1970 Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 s1720, ja mam pare modeli stakow kosmicznych do oteksturowania: poszycie, okna, swiatla. chcesz ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 Takie jakieś śmieszne tematy się ostatnio pojawiają, dokładnie takie jak ten... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 Abo to jakiś żarcik albo sam nie wiem. A słabe modele mogą być :p ?? Czy sie nie nadają ?? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s1720 Napisano 6 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2005 hehe, nawet nie myslalem ze juz ktoś sie znajdzie.....ale powiem tak - mam juz doswiadczenie przy texturowaniu przy grach komputerowych, potem wrzuce jakies próbki na jakąś stronke bo teraz nie chce mi sie z tym bawić. A że teraz mam wolny czas wiec chetnie cos tam sobie porobie.... własciwie modele nie muszą byc jakies super fajne czy coś...może cos po prostu ciekawego i w miare przystępnego do texturowania... Zibi w jakim programie robiles te statki kosmiczne? mozesz przeslac jakies screeny tych statków? - moze narazie jakiegoś jednego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zibi1970 Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 projektowane sa w maxie 7. rendery jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zibi1970 Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 s1720, no umieszczam jednen render. trza by oteksturowac te duze statki a jak ci sie chce to i mysliwiec. glownie chodzi o to zeby tekstury sie nie rozlazily (nie umiem w unwarpie) i trzeba by dodac jakiej swiatla pozycyjne, iluminatory, oznaczenia. mam jeszcze stacje kosmiczna i ze 2, 3 inne statki. napisz co sadzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s1720 Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2005 czekaj zibi odezwe sie do ciebie wkrótce bo u mnie sie szykuje jakaż poważniejsza opcja... jakąś prace może bede mial i musze sie troche starać o nią. Fajne masz te statki i mozna by je fajnie otexcić....dam znać za jakis czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi