Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chodzi mi jak uzyskać efekt fali, mam morze stworzone za pomocą Dreamscape (animowane) i chciałbym żeby jak coś wrzucę do wody uzyskać efekt fali, jak to zrobić, bo jak próbowałem dreamscape to fala jest dosłownie tuż przy obiekcie i to tak bardzo głupio wygląda. Jak będzie potrzeba pokażę screena.

Proszę o pomoc i z góry dziękuję.

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

takie rzeczy mozna tez zrobic w DreamScape 2.5 (2.0 tez) - DreamScape Daemons and Space Warps. W helpie jest krotkie info o tym, no i razem z pluginem dostajesz videotuty do DreamScape :P, przynajmniej ja tak mialem :P...

Napisano

Nio ale właśnie o to chodzi że DreamScape 2.5 robi za małą falę (w sensie tylko bardzo blisko tej figury) zaraz załączę zdęcie :) tylko jak to zrobić ?? Nowy jestem pomóżcie :)

Dobra już wiem :)

Napisano

w Tutorialach jest jeden poswiecony wlasnie efektowi fali. Jednak mi nie przypadl do gustu ale jesli tobie sie spodoba to spox. Poszukaj w tutorialach . Nazywa sie chyba efekt fali czy jakos tak.

Napisano

Problem w tym że ocean jest już sam w sobie animowany i jeszcze jak coś do niego wpadnie to ma tworzyć falę. Kurcze no nie wiem jak to zrobić, reactor nie współpracuje dobrze bo woda jest animowana. Może jeszcze jakieś propozycje ??

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności