Bobby_digital Napisano 7 Lipiec 2005 Napisano 7 Lipiec 2005 poprosze komentarze odnosnie wszystkiego.
Świerk Napisano 7 Lipiec 2005 Napisano 7 Lipiec 2005 za duzo roznych odcieni brazu,[o rozowej toaletowce nie wspominam],za duzy bump na panelach,przy klopach powtarzajaca sie jedna i ta sama plytka... poza tym wporzadku
Chalek Napisano 7 Lipiec 2005 Napisano 7 Lipiec 2005 Bardzo ladne. Moze troche za ciemno w lewym dolnym rogu, ale poza tym ok. Niebardzo podoba mi sie tez oswietlenie na suficie, kwestia gustu. Mozesz dac wiekszy obrazek?
siwy Napisano 7 Lipiec 2005 Napisano 7 Lipiec 2005 Fajnie, najbardziej podobają mi sie klopy, umywalka i prysznic. W oczy rzucają sie powtarzające sie płytki i podłoga jak dla mnie zbyt czerwona. Ogólnie spoko
Bobby_digital Napisano 7 Lipiec 2005 Autor Napisano 7 Lipiec 2005 za duzo roznych odcieni brazu,[o rozowej toaletowce nie wspominam],za duzy bump na panelach,przy klopach powtarzajaca sie jedna i ta sama plytka... poza tym wporzadku te panele biale na podlodze, o to Ci chodzi tak? to wymodelowane ciezko mi bedzie bumpa zmniejszyc, za duze szpary moze dalem ale wtedy nie widac tych w poprzek wogule. i tak sie zlewaja troche. przy kiblu i przy prysznicu to ten sam material. proponujesz zeby dac przy klopach dwa rodzaje plytek ? pozatym nierozumiem czemu sie wam papier toaletowy niepodoba :) troche zmienilem...
Gość ula_laa Napisano 8 Lipiec 2005 Napisano 8 Lipiec 2005 różowy papier jest rewelacja.jakby był jeszcze 'o zapachu tęczy',to już w ogóle niebo.podoba mi się czerwień podłogi w pierwszym,tylko te brązy do niej nie pasują.w drugim kolory są zbyt jednolicie słodkie.ale może ktoś tak lubi... a co się stało z FUNKCJĄ?!? 1.półka po prawej na ścianie - można stracić (dla niej) głowę. 2.jakiś chaos nad umywalką.przydałoby się tu też trochę więcej światła,bo w lustrze nikt się nie zobaczy. 3.za mały i zbyt 'tradycyjny' prysznic.na tle tych ciemnych płytek za bardzo rzuca się w oczy.daj jakieś szkło bez profili(np.tylko zawiasy i uszczelka) i zamiast brodzika próg z płytek lub coś podobnego.płytki przy prysznicu troche nielogicznie się kończą. 4.czy za ścianką coś jest?możesz rzut pokazać? a poza tym to mi się podoba.
Bobby_digital Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Napisano 8 Lipiec 2005 ula la ales wymagajaca :) a jak pachnie tecza ? ;) odnosnie tych plytek nielogicznych, to jak sie powinny konczyc? reszte moze poprawie jak mi starczyc sil. a tak z innych ujec wyglada..
Świerk Napisano 8 Lipiec 2005 Napisano 8 Lipiec 2005 te panele biale na podlodze, o to Ci chodzi tak? to wymodelowane ciezko mi bedzie bumpa zmniejszyc, za duze szpary moze dalem ale wtedy nie widac tych w poprzek wogule. nie, o ciemne panele. na pierwszym rend odbicie swiatla wygladalo jak bump ale teraz widze ze to nie bump tylko odbicie na panelach ma za malo próbek samplowania i wyglada na bumpa. przy kiblu i przy prysznicu to ten sam material. proponujesz zeby dac przy klopach dwa rodzaje plytek ? nie, ale je zroznicowac.wyglada to na tailing jednej plytki [1rend] pozatym nierozumiem czemu sie wam papier toaletowy niepodoba :) troche zmienilem... odbiega kolorystyka,gryzie sie z innymi. poza tym ok projekt i wiz.
Bobby_digital Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Napisano 8 Lipiec 2005 w sumie to jest bump ale bardzo niewielki... z bliska by go dojzal ;) dzieki za coment !
Gość ula_laa Napisano 9 Lipiec 2005 Napisano 9 Lipiec 2005 ula la ales wymagajaca rozkręcam się dopiero obrazki fajne robicie,ale niefunkcjonalne. dlaczego nie znalazłam na forum żadnego rzutu? odnosnie tych plytek nielogicznych, to jak sie powinny konczyc znalazłam logikę na nast ujęciu.i parę innych rzeczy też: wanna-dlaczego nie jest w stylu reszty ceramiki? wc-jakbyś się czuł siedząc na nim i gapiąc się w wielką białą ścianę tuż przed Tobą?(no chyba,że ma być miejscem ekspozycji wycinanek z gazet)jest zdecydowanie za blisko. szafka(?) przy drzwiach-do czego służy? a jak pachnie tecza ? podobno na rynku jest papier toalet o zapachu tęczy
Bobby_digital Napisano 9 Lipiec 2005 Autor Napisano 9 Lipiec 2005 to moze mi zaprojektujesz, ja tylko zwizualizyje, tak bedzie latwiej ;)
Gość ula_laa Napisano 9 Lipiec 2005 Napisano 9 Lipiec 2005 to moze mi zaprojektujesz, ja tylko zwizualizyje, tak bedzie latwiej to nie jest taki głupi pomysł, bo obrazki ładne robisz,a inwestorzy to lubią nt.jakości wizualizacji się nie wypowiadam(że tam jakiś bump lub cośtam),bo to nie moja broszka.chciałam zwrócić uwage,że zapominacie o funkcjonalności wnętrz,które projektujecie.to się tyczy niestety większości osób na forum. sprawa jest jasna,jeżeli jest to wizka na zlecenie,ale jeżeli wg własnej koncepcji,to nawet najbardziej realistyczny widok nie naprawi żle zrobionego planu. a może zaczniecie dołączać rzuty lub kłady??
Wielka_Siostra Napisano 11 Lipiec 2005 Napisano 11 Lipiec 2005 zapominacie o funkcjonalności wnętrz,które projektujecie.to się tyczy niestety większości osób na forum. Ja sobie wypraszam! Hehehehe;-) a może zaczniecie dołączać rzuty lub kłady?? Kłady? Hm, jeśli to jest to, czego uczyła mnie 10 lat temu pani prof. od kresek, to ja stanowczo protestuję!;-) Pzdr
buczer Napisano 11 Lipiec 2005 Napisano 11 Lipiec 2005 fajnie bobby kombinujesz z konceptami. a rendery jak na twoja wiedze to calkiem do dÓpy :D
Bobby_digital Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Napisano 12 Lipiec 2005 ej ej moglbys rozwinac temat z ta dÓpa.... (pewnie to zart bo rendery sa piekne!) :D a pozatym to ze udzielam sie w watku vraya nieoznacza ze mam jakakolwiek wiedze :)
Rekomendowane odpowiedzi