gordon13 Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 Cześć właśnie załatwiłem sobie max 5.1 i mam taki problem podczas uruchomienia po instalacji i zkrakowaniu plików wisałem odpowiedni kod authorize code itd. uruchamiam i dupa niedziała co tam się robi aby to działało?? :) :D
honzik Napisano 10 Czerwiec 2003 Napisano 10 Czerwiec 2003 [rotfl2] Skontaktuj się z dystrybutorem oprogramowania albo z samym producentem - - - - pozdrowionka
gordon13 Napisano 10 Czerwiec 2003 Autor Napisano 10 Czerwiec 2003 no wiesz nie zabardzo moge się zapytać bo to jest niezabardzo legalna wersja :)
rebuzz Napisano 10 Czerwiec 2003 Napisano 10 Czerwiec 2003 To jednym słowem masz problem.....chyba ze pujdziesz z dystrybutorem na [piwo] i wtedy moze ci przebaczy :p....a tak szczerze to nie wiem zainwestuj w legalny soft albo poszperaj pozadnie na kazaa litle...tam powinno cos byc...:] ------------------------------------------------ Pamietaj ze myslisz............
Eko Napisano 10 Czerwiec 2003 Napisano 10 Czerwiec 2003 gordon13 - tzn jak Ci nie dziala? Nie wlacza sie wogole, wywala jakis blad czy co? Bo narazie nie wiadomo o co chodzi
mORPH Napisano 10 Czerwiec 2003 Napisano 10 Czerwiec 2003 Złap mnie na gg numer 5712626 to coś zaradzimy. Najwyżej ci podeśle jakiś pliczek.
Pablo Napisano 10 Czerwiec 2003 Napisano 10 Czerwiec 2003 MorPH..- odczytaj wiadomsc na U2U,... pozdr
Rekomendowane odpowiedzi