Napisano 9 Czerwiec 200321 l Cześć właśnie załatwiłem sobie max 5.1 i mam taki problem podczas uruchomienia po instalacji i zkrakowaniu plików wisałem odpowiedni kod authorize code itd. uruchamiam i dupa niedziała co tam się robi aby to działało?? :) :D
Napisano 10 Czerwiec 200321 l [rotfl2] Skontaktuj się z dystrybutorem oprogramowania albo z samym producentem - - - - pozdrowionka
Napisano 10 Czerwiec 200321 l Autor no wiesz nie zabardzo moge się zapytać bo to jest niezabardzo legalna wersja :)
Napisano 10 Czerwiec 200321 l To jednym słowem masz problem.....chyba ze pujdziesz z dystrybutorem na [piwo] i wtedy moze ci przebaczy :p....a tak szczerze to nie wiem zainwestuj w legalny soft albo poszperaj pozadnie na kazaa litle...tam powinno cos byc...:] ------------------------------------------------ Pamietaj ze myslisz............
Napisano 10 Czerwiec 200321 l gordon13 - tzn jak Ci nie dziala? Nie wlacza sie wogole, wywala jakis blad czy co? Bo narazie nie wiadomo o co chodzi
Napisano 10 Czerwiec 200321 l Złap mnie na gg numer 5712626 to coś zaradzimy. Najwyżej ci podeśle jakiś pliczek.