Gość konrados Napisano 8 Lipiec 2005 Napisano 8 Lipiec 2005 Mam taki problem, zainstalowalem program a nie chce sie otworzyc laduje sie ciagle i nie moze sie zaladowac.. tak mam z adobe illustratorem 10. Nastomiast jak otwieram adobe illustrator 11 CS to sie zawiesza po chwili, owszem dziala ale 5min a potem klapa... :? pracowalem od wiekow na tym programie i nie chce zaprzepascic mojej dobrej passy wiec prosze o pomoc. Z gory dziekuje
GrafMax Napisano 12 Wrzesień 2005 Napisano 12 Wrzesień 2005 nie wiem czy już nie za póżno na odpowiedź, ale odpowiem... prawdopodobnie masz skopaną instalkę. miałem to samo -CS działał przez chwilę i potem sie zawieszał, wymieniłem instalkę na inną i juz jest dobrze ;)
hkropinski Napisano 13 Wrzesień 2005 Napisano 13 Wrzesień 2005 a czemu nie wymieniłeś illustratora 10 na inną, dobrą dziesiątkę, tylko kupiłeś od razu jedenastkę?? ja bym od razu formatował jak nic nie pomoże, pozdr
Alicia Napisano 21 Wrzesień 2005 Napisano 21 Wrzesień 2005 obawiam się, ze potrzebny jest patch do programu moze z ktorys podanych linkow na tym forum sobie sciągnij: http://www.flashroom.com/forum/viewtopic.php?t=9807 po zainstalowaniu patcha powinno dzialac bez zarzutu
Rekomendowane odpowiedzi