Napisano 9 Lipiec 200519 l Więc mam głowę do oteksturowania. Model jest zrobiony z powierzchni sklejanych. Model jest już niestety tylko w wersji high-poly. Mam kilka zdjęć. I czy da się urzyć jakiegoś narzędzia rzeby rowinąć tą siatkę i błagam nie mówcie że najlepsze efekty da się osiąć przesówając ręcznie wierzchołki. Ostatnio bawiłem się tak 14 godzin i o efektach można było powiedzieć wiele ale nie to że są zadowalające :(. Podsyłam render głowy.
Napisano 9 Lipiec 200519 l do texturowania mozesz uzyc wyzej wymienionego unwrap uvw, badz jeszcze jest plugin eee... texture layers (bodajze). Ps. Jak chcesz z high-poly zrobic low-poly uzyj modifikatora Optimize;) Pozdr
Napisano 9 Lipiec 200519 l http://www.cuneytozdas.com/software/3dsmax/#Texporter albo sproboj texporterem pzdr
Napisano 9 Lipiec 200519 l Autor Ok, więc udało mi się uzyskać tyle co na obrazku. Teraz mam pytanko czy jest jakieś narzędzie lub plugin w Abdobe Fotoshopie do rozciągnania zdjęć w nieliniowy spsób? Ja znam tylko freeform deformation.