GRiPi Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 to sie dach wozu tam wam odbija a nie jakies bajery :P :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2005 a co zrobic zeby sie tam nie odbijał...:p..bo w sumie nie mam pomysłu:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 przestawic wyzej kamere?? albo wybrac inny samochod? widocznie w tym modelu ma sie tak odbijac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 nie no dach samochodu sie odbija w masce :| ? pokaz screenshoota z viewporta tylko z jakiegos ujecia co by było widac całą scene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 bez komentarza... miwt pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2005 hehe...zaraz postaram sie zarzucic screena...a co do nastysa...to czy ja mowilem ze umie modelowac?...jedyne co troche umiem to rysowac a modelowanie zaczełem niedawo a takie fora sa po to zeby własnie sie nauczyc i znalezc szybko bledy a napewno nie po to zeby sie osmieszac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2005 o to ta scenka...w environmencie jest biel...ale przy czerni jest to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 no to daj inne ujecie(wyzsze). na bank dla mnie to jest dach, w normalnym swiecie tez tak jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2005 no w sumie jak tak mysle to za bardzo nie ma sie tam co innego odbijac wiec zostaj nieszczesny dach...ehh szkoda bo to ujecie mi sie podobało:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi