Napisano 10 Lipiec 200519 l heej! dawno mnie tu nie było ;) ponizej 5 ulotek reklamujacych akcje (ktora tak na marginesie w koncu nie doszla do skutku hehe) "student tez czlowiek" - chodzilo o zworcenie uwagi studentow na to kto zostal zgloszony do wyborow na nowego dziekana, no i dla samych kandydatow... co by sie pozglaszali i przelamali "monopol" jedynie slusznego kandydata.. no i sie nie udało, bo.. zglosil sie tylko ten "jedynie sluszny" i nikt wiecej, wiec akcja wziela w łeb.. aha - 5 ulotek, no i moim zalozeniem bylo zeby sie w szkole prowadzacy nie pokapowali kto zrobil te ulotki. dlatego niektore sa "troche gorsze" inne "troche lepsze" no i mialy byc "różne" a tu juz ulotki, format a4, tak robione zeby je latwo mozna bylo powielac.. (ok 2 h pracy wszystkie) to moja ulubiona ;) no i ta .. taka pogrzebowa ;)
Napisano 11 Lipiec 200519 l To on wam teraz powinien rozwiesić ulotki z serii "Dziekan też człowiek" ;p
Napisano 14 Lipiec 200519 l A mi sie 2 i 4 najbardziej podoba ;-) 3 tez ujdzie... Taka "gazeciana" Pozdr.