scelt Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Kolejny koncept, tym razem klepsydra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablonardo Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 nie wiedzieć czemu, podoba mi się ten szkicyk...można trochę nad nim posiedzieć i pomyśleć o co właściwie chodzi...chyba właśnie dlatego...powodzenia przy następnych pracach...dawaj ludziom do myślenia jeżeli lubisz ten rodzaj sztuki...odbiorców napewno znajdziesz;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
scelt Posted July 19, 2005 Author Share Posted July 19, 2005 Dzieki za koment. Musze postarac sie poprawic kreske, aby moc przedstawic wszystko co chce i bardziej wyrazniej... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalwiX Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Świetny styl, no tak kilka detali by się przydało, to coś ala rewelacyjny Wayshak! http://scrapbookmanifesto.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz S. Kruk Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 super jak dla mnie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tattoo Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Jestem Za -fajny styl, czuć tu klimat wyrażnie. No i jak napisano powyżej chce się chwile pomyśleć przy tej pracy(o co chodzi jakby). Tło(imitacja starego papieru) bardzo odobrze działa z tym rysunkiem. No i ostrzejsze(wyrażniejsze) kreski by pomogły(a to przyjdzie razem z doświadzeniem -przynajmniej ja tak się pocieszam ) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hindus Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 fajny concept :] szkoda tylko że nie ma tułowia :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
polka dot Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 ja rozumiem ze to chodzi o starzenie sie? to ten na gorze chyba bardziej niemowlakowo powinien wygladac.. ladnie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
scelt Posted July 29, 2005 Author Share Posted July 29, 2005 Ciagle pracuje nad stylem i to sa takie eksperymenty ;) probuje odnalezc siebie i swoj styl. Fajnie, ze wam sie podoba, daje mi to swiadomosc, ze ide w dobra strone. Mam nadzieje, ze kolejne beda lepsze dzieki waszym komentarzom. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts