scelt Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 Kolejny koncept, tym razem klepsydra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 17 Lipiec 2005 Share Napisano 17 Lipiec 2005 nie wiedzieć czemu, podoba mi się ten szkicyk...można trochę nad nim posiedzieć i pomyśleć o co właściwie chodzi...chyba właśnie dlatego...powodzenia przy następnych pracach...dawaj ludziom do myślenia jeżeli lubisz ten rodzaj sztuki...odbiorców napewno znajdziesz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scelt Napisano 19 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2005 Dzieki za koment. Musze postarac sie poprawic kreske, aby moc przedstawic wszystko co chce i bardziej wyrazniej... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalwiX Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 Świetny styl, no tak kilka detali by się przydało, to coś ala rewelacyjny Wayshak! http://scrapbookmanifesto.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Kruk Napisano 28 Lipiec 2005 Share Napisano 28 Lipiec 2005 super jak dla mnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tattoo Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 Jestem Za -fajny styl, czuć tu klimat wyrażnie. No i jak napisano powyżej chce się chwile pomyśleć przy tej pracy(o co chodzi jakby). Tło(imitacja starego papieru) bardzo odobrze działa z tym rysunkiem. No i ostrzejsze(wyrażniejsze) kreski by pomogły(a to przyjdzie razem z doświadzeniem -przynajmniej ja tak się pocieszam ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 fajny concept :] szkoda tylko że nie ma tułowia :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 ja rozumiem ze to chodzi o starzenie sie? to ten na gorze chyba bardziej niemowlakowo powinien wygladac.. ladnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scelt Napisano 29 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2005 Ciagle pracuje nad stylem i to sa takie eksperymenty ;) probuje odnalezc siebie i swoj styl. Fajnie, ze wam sie podoba, daje mi to swiadomosc, ze ide w dobra strone. Mam nadzieje, ze kolejne beda lepsze dzieki waszym komentarzom. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi