Napisano 17 Lipiec 200519 l nie wiedzieć czemu, podoba mi się ten szkicyk...można trochę nad nim posiedzieć i pomyśleć o co właściwie chodzi...chyba właśnie dlatego...powodzenia przy następnych pracach...dawaj ludziom do myślenia jeżeli lubisz ten rodzaj sztuki...odbiorców napewno znajdziesz;)
Napisano 19 Lipiec 200519 l Autor Dzieki za koment. Musze postarac sie poprawic kreske, aby moc przedstawic wszystko co chce i bardziej wyrazniej... ;)
Napisano 21 Lipiec 200519 l Świetny styl, no tak kilka detali by się przydało, to coś ala rewelacyjny Wayshak! http://scrapbookmanifesto.com/
Napisano 29 Lipiec 200519 l Jestem Za -fajny styl, czuć tu klimat wyrażnie. No i jak napisano powyżej chce się chwile pomyśleć przy tej pracy(o co chodzi jakby). Tło(imitacja starego papieru) bardzo odobrze działa z tym rysunkiem. No i ostrzejsze(wyrażniejsze) kreski by pomogły(a to przyjdzie razem z doświadzeniem -przynajmniej ja tak się pocieszam ) Pozdrawiam
Napisano 29 Lipiec 200519 l ja rozumiem ze to chodzi o starzenie sie? to ten na gorze chyba bardziej niemowlakowo powinien wygladac.. ladnie :)
Napisano 29 Lipiec 200519 l Autor Ciagle pracuje nad stylem i to sa takie eksperymenty ;) probuje odnalezc siebie i swoj styl. Fajnie, ze wam sie podoba, daje mi to swiadomosc, ze ide w dobra strone. Mam nadzieje, ze kolejne beda lepsze dzieki waszym komentarzom. pozdrawiam