pomiot Napisano 11 Lipiec 2005 Napisano 11 Lipiec 2005 Hello... Nigdy nie mogę skoncentrować się na jednej pracy i tak też oprócz projektu na bitwę cyknąłem coś takiego :).. Można się trochę poczepiać ale zrobiłem to w ramach odskoczni... ale teraz chyba będę musiał w pełni się skoncentrować na bitewce bo jeszcze mi się czas skończy hehe i się obudzę z ręką w nocniku jak będę robił kilka rzeczy naraz.. :P Niom to pani elf naparza się z wielkimi pszczołopodobnymi owadami.. max, brazil, ornatrix, 2,2 mln poly... no i możecie sobie rzucić okiem :) Peace & respect
siwy Napisano 11 Lipiec 2005 Napisano 11 Lipiec 2005 Hello, widać że dużo pracy w to włożyłeś. Dziwne ujęcie kamery i ta żaba dziwną minę zrobiła. Może być z tego fajna praca tylko zmień kadr i dopracuj szczegóły.
Master Kiełbaster Napisano 12 Lipiec 2005 Napisano 12 Lipiec 2005 przydały by się lepsze tekstury i materiały
Leleń Napisano 12 Lipiec 2005 Napisano 12 Lipiec 2005 no klimat niezly, kamerka tylko troszke wyzej... a te drzewa w tle to w 3d? bo fajne sa:) pozdr
pomiot Napisano 13 Lipiec 2005 Autor Napisano 13 Lipiec 2005 niom niestety brak czasu na textury i prawdę powiedziawszy w całej pracy są tylko dwie... jej twarz i skrzydełka owadów... reszta to procedurki :) drzewka w tle to niestety plane'y z bitmapą i opacity... mój sprzęt nie wyrabiał już jak chciałem zrobić je w 3d.. :) tylko duze drzewko to model
Rekomendowane odpowiedzi