Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

...Hmm mam ostatnio pomysł na pewną postać 3d. narysował bym concepta ale moje 2d:) hmm...szkoda mówić wiec zacząłem po prostu działać o to pierwszy rendery nie dużo ale już coś....jak widać są to buty:) ...hmm jakieś uwagi pomysłu itp.

pozdra...

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

W sumie nazwa wskazuje na człowieka który teoretycznie powinien biegać....ale nazwa jest umowna a cały design będzie w klimatach człowieka żyjącego na pustyni trochę w klimatach post apokaliptycznych ala mad max...hmm i np nowa giera na x box phantom dust o to siateczka hmm trochę dużo tych polygonow ale jeszcze sie nie bawiłem w obcinanie nie potrzebnych..

pozdrawiam...

Napisano

to ma być styl komiksowy? Bo jak na razie to wyszły płetwy nie buty. Chyba, że coś z FOV pokombinowałeś. Ogólnie proporcje leżą i ...

Poza tym OK, na poligonach nie oszczędzasz.

Napisano

...chcę zrobić żeby ta postaci była karykaturalna w stylu komiksowy a jak wyjdzie zobaczymy...co do polygonow zacznę oszczędzać jak zacznie mi komp przycinał:)

....kolejny renderek to okulary spawalnicze jako okulary przeciw słoneczne:)...

pozr....

Napisano

hmm zdrewniałe ręce powiadasz hmm cos z tym zrobię jak na razie czymś trzeba się bronić na pustyń a co nie jest lepszego niż shootgun:) o to pierwszy zarys...zapraszam do komentowania

Napisano

hmm...shootgun ukończony...dodałem jeszcze naboje na pasie zdrewnienie rąk poprawiłem i chyba tylko jeszcze parę szczegółów dodam i postać będę uważał za skończoną no najwyżej jak ktoś mam jakieś pomysły ..komentarze....aa powoli zabieram się za tło....

Napisano

trochę taki pokręcony ten desert runner. NIby ma być kreskówka, a cała masa szczegółów. Było by dużo fajniej gdybyś jednak zachował proporcje. Teraz wygląda jakby się z ciężarówką zderzył

Napisano

hmm...co do proporcji jeszcze pomyślę projekt ciągle się zmienia...podoba mi się to porównanie "Teraz wygląda jakby się z ciężarówką zderzył"

jak na razie wrzucam kawałek scenerii na której potem wyląduje ludzik