saladynsan Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 ...Hmm mam ostatnio pomysł na pewną postać 3d. narysował bym concepta ale moje 2d:) hmm...szkoda mówić wiec zacząłem po prostu działać o to pierwszy rendery nie dużo ale już coś....jak widać są to buty:) ...hmm jakieś uwagi pomysłu itp. pozdra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 model butów ok. Jeśli to ma być desertrunner to przydały by się inne buty:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 nono bardzo fajne te buciki mozna zobaczyc siatke tylko gdyby mogla byc wmiare duuuza:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2005 W sumie nazwa wskazuje na człowieka który teoretycznie powinien biegać....ale nazwa jest umowna a cały design będzie w klimatach człowieka żyjącego na pustyni trochę w klimatach post apokaliptycznych ala mad max...hmm i np nowa giera na x box phantom dust o to siateczka hmm trochę dużo tych polygonow ale jeszcze sie nie bawiłem w obcinanie nie potrzebnych.. pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 to ma być styl komiksowy? Bo jak na razie to wyszły płetwy nie buty. Chyba, że coś z FOV pokombinowałeś. Ogólnie proporcje leżą i ... Poza tym OK, na poligonach nie oszczędzasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 13 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2005 ...chcę zrobić żeby ta postaci była karykaturalna w stylu komiksowy a jak wyjdzie zobaczymy...co do polygonow zacznę oszczędzać jak zacznie mi komp przycinał:) ....kolejny renderek to okulary spawalnicze jako okulary przeciw słoneczne:)... pozr.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 15 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2005 Kolejny mały update tym razem zarys płaszcza.....jakieś komentarze... pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 17 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2005 kolejny mały update... dalej męczę płaszcz wolnych chwilach.. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 17 Lipiec 2005 Share Napisano 17 Lipiec 2005 bardzo ladnie, tylko fajniej by bylo jakby obrazki byly troche wieksze i z aa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 17 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2005 oki dałem chustę, ludzika, kaptur... hmm większa rozdielczość a co do aa to nie wiem trochę u mnie kiepsko działa i nie wiem czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2005 ...maly update..dawno nie bylo ale sami wiecie wakacjie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 ręce ma jakies zdrewniałe :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2005 hmm zdrewniałe ręce powiadasz hmm cos z tym zrobię jak na razie czymś trzeba się bronić na pustyń a co nie jest lepszego niż shootgun:) o to pierwszy zarys...zapraszam do komentowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2005 hmm...shootgun ukończony...dodałem jeszcze naboje na pasie zdrewnienie rąk poprawiłem i chyba tylko jeszcze parę szczegółów dodam i postać będę uważał za skończoną no najwyżej jak ktoś mam jakieś pomysły ..komentarze....aa powoli zabieram się za tło.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 trochę taki pokręcony ten desert runner. NIby ma być kreskówka, a cała masa szczegółów. Było by dużo fajniej gdybyś jednak zachował proporcje. Teraz wygląda jakby się z ciężarówką zderzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2005 hmm...co do proporcji jeszcze pomyślę projekt ciągle się zmienia...podoba mi się to porównanie "Teraz wygląda jakby się z ciężarówką zderzył" jak na razie wrzucam kawałek scenerii na której potem wyląduje ludzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 fajny podoba mi sie. scenka tez sie niezle zapowiada. powodzenia w dalszje pracy. ps. w fajnym miescie zyjesz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bladyrunner Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Fajny, może faktycznie troche za duzo tych szczegółów. A proporcje nawet fajnie przerysowane. Mi się podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi