Napisano 12 Lipiec 200519 l ...Hmm mam ostatnio pomysł na pewną postać 3d. narysował bym concepta ale moje 2d:) hmm...szkoda mówić wiec zacząłem po prostu działać o to pierwszy rendery nie dużo ale już coś....jak widać są to buty:) ...hmm jakieś uwagi pomysłu itp. pozdra...
Napisano 12 Lipiec 200519 l model butów ok. Jeśli to ma być desertrunner to przydały by się inne buty:]
Napisano 12 Lipiec 200519 l nono bardzo fajne te buciki mozna zobaczyc siatke tylko gdyby mogla byc wmiare duuuza:) pozdro
Napisano 12 Lipiec 200519 l Autor W sumie nazwa wskazuje na człowieka który teoretycznie powinien biegać....ale nazwa jest umowna a cały design będzie w klimatach człowieka żyjącego na pustyni trochę w klimatach post apokaliptycznych ala mad max...hmm i np nowa giera na x box phantom dust o to siateczka hmm trochę dużo tych polygonow ale jeszcze sie nie bawiłem w obcinanie nie potrzebnych.. pozdrawiam...
Napisano 13 Lipiec 200519 l to ma być styl komiksowy? Bo jak na razie to wyszły płetwy nie buty. Chyba, że coś z FOV pokombinowałeś. Ogólnie proporcje leżą i ... Poza tym OK, na poligonach nie oszczędzasz.
Napisano 13 Lipiec 200519 l Autor ...chcę zrobić żeby ta postaci była karykaturalna w stylu komiksowy a jak wyjdzie zobaczymy...co do polygonow zacznę oszczędzać jak zacznie mi komp przycinał:) ....kolejny renderek to okulary spawalnicze jako okulary przeciw słoneczne:)... pozr....
Napisano 15 Lipiec 200519 l Autor Kolejny mały update tym razem zarys płaszcza.....jakieś komentarze... pozdrawiam...
Napisano 17 Lipiec 200519 l Autor kolejny mały update... dalej męczę płaszcz wolnych chwilach.. pozdr
Napisano 17 Lipiec 200519 l bardzo ladnie, tylko fajniej by bylo jakby obrazki byly troche wieksze i z aa :)
Napisano 17 Lipiec 200519 l Autor oki dałem chustę, ludzika, kaptur... hmm większa rozdielczość a co do aa to nie wiem trochę u mnie kiepsko działa i nie wiem czemu
Napisano 10 Sierpień 200519 l Autor hmm zdrewniałe ręce powiadasz hmm cos z tym zrobię jak na razie czymś trzeba się bronić na pustyń a co nie jest lepszego niż shootgun:) o to pierwszy zarys...zapraszam do komentowania
Napisano 12 Sierpień 200519 l Autor hmm...shootgun ukończony...dodałem jeszcze naboje na pasie zdrewnienie rąk poprawiłem i chyba tylko jeszcze parę szczegółów dodam i postać będę uważał za skończoną no najwyżej jak ktoś mam jakieś pomysły ..komentarze....aa powoli zabieram się za tło....
Napisano 20 Sierpień 200519 l trochę taki pokręcony ten desert runner. NIby ma być kreskówka, a cała masa szczegółów. Było by dużo fajniej gdybyś jednak zachował proporcje. Teraz wygląda jakby się z ciężarówką zderzył
Napisano 26 Sierpień 200519 l Autor hmm...co do proporcji jeszcze pomyślę projekt ciągle się zmienia...podoba mi się to porównanie "Teraz wygląda jakby się z ciężarówką zderzył" jak na razie wrzucam kawałek scenerii na której potem wyląduje ludzik
Napisano 26 Sierpień 200519 l fajny podoba mi sie. scenka tez sie niezle zapowiada. powodzenia w dalszje pracy. ps. w fajnym miescie zyjesz:)
Napisano 26 Sierpień 200519 l Fajny, może faktycznie troche za duzo tych szczegółów. A proporcje nawet fajnie przerysowane. Mi się podobają.