Napisano 13 Lipiec 200519 l mam problem robie sobie turtiala :D http://www.max3d.pl/tutoriale/kurs80/glowa-polygon.htm I W pewnym momencie pisze "Po zakończeniu powyższego procesu, selekcjonuję wszystkie wierzchołki i łączę je następnie z narożnikowymi wierzchołkami" Staram sie lonczyc je opcja WELD ale sie nie laczy i nic :D wiesz ktos moze czemu ? z gory thx ;-)
Napisano 13 Lipiec 200519 l Autor no wzuce ale teraz nie mam czasu wzuce wieczorem :D tak kolo 21 ;-)
Napisano 13 Lipiec 200519 l jak zwiekszyles na max wartosc i nic nie pomoglo to sprobuj tak--> zaznacz vertexy krtore chcesz weldowac i kliknij na connect i pozniej daj weld:) pozdro edit--> sprobuj tez target weld:)
Napisano 13 Lipiec 200519 l Autor Hnmmm zrobilem tak jak mowisz :D z tym connect nic nie daje tak samo jak zwykle ;] dodaje obrazek mniejwiecej o co chodzi :D ale i tak dzieki za pomoc :-)
Napisano 14 Lipiec 200519 l to se ne da:D Nie może być splajn rozgałęziony. Splajn może być linią nie krzyżakiem. Jak ma być nałożony modyfikator surface to chodzi tylko o to żeby te vertexy były w tym samym miejscu. poczytaj FAQ o tym VGT pisał szczegółowo o modyfikatorze surface.
Napisano 14 Lipiec 200519 l Autor no tak :D tylko ze jak nakladam sufarce czy jakos tak to nie ma go w wszystkich czesciach to jest 1 :D a 2 to wziolem sobie i podpatrzylem tuta z 3ds i tam bylo zwieze ze splajnow i splajny byly polonczone :D wiedz juz sam nie wiem ale dzieki :D