Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

mam problem robie sobie turtiala :D

http://www.max3d.pl/tutoriale/kurs80/glowa-polygon.htm

I W pewnym momencie pisze

"Po zakończeniu powyższego procesu, selekcjonuję wszystkie wierzchołki i łączę je następnie z narożnikowymi wierzchołkami"

Staram sie lonczyc je opcja WELD ale sie nie laczy i nic :D wiesz ktos moze czemu ? z gory thx ;-)

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

może masz ścianę między wierzchołkami, wrzuć screena

Napisano
  • Autor

no wzuce ale teraz nie mam czasu wzuce wieczorem :D tak kolo 21 ;-)

Napisano

jak zwiekszyles na max wartosc i nic nie pomoglo to sprobuj tak--> zaznacz vertexy krtore chcesz weldowac i kliknij na connect i pozniej daj weld:)

pozdro

edit--> sprobuj tez target weld:)

Napisano
  • Autor

Hnmmm zrobilem tak jak mowisz :D z tym connect nic nie daje tak samo jak zwykle ;] dodaje obrazek mniejwiecej o co chodzi :D ale i tak dzieki za pomoc :-)

Napisano

to se ne da:D

Nie może być splajn rozgałęziony. Splajn może być linią nie krzyżakiem. Jak ma być nałożony modyfikator surface to chodzi tylko o to żeby te vertexy były w tym samym miejscu. poczytaj FAQ o tym VGT pisał szczegółowo o modyfikatorze surface.

Napisano
  • Autor

no tak :D tylko ze jak nakladam sufarce czy jakos tak to nie ma go w wszystkich czesciach to jest 1 :D a 2 to wziolem sobie i podpatrzylem tuta z 3ds i tam bylo zwieze ze splajnow i splajny byly polonczone :D wiedz juz sam nie wiem ale dzieki :D