Xaazas Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 Witam! Biore pierwszy raz udział w takiej bitwie i wiem ze moja praca bedzie jedna z najgorszych. Pracuje z 3ds maxem zaledowie 3 dzien i postanowaliem pokazac moment krytyczny kazdego czlowieka ^^ Zjesc albo nie zjesc :P o to jest pytanie :P... zakladam ze moja praca bedzie w duzym stopniu skrytykowana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 moim zdaniem mijasz się troche z tematem, bo "zjeść albo nie zjeść" jest pytaniem z jedną tylko rozsądną odpowiedzią, oczywiście że należy zjeść, dlatego nie jest to dla mnie moment krytyczny. to czy praca będzie jedną z najgorszych zależy tylko od ciebie, nie trzeba tego zakładać od samego początku. co do modelingu, na razie dużo nie ma więc nie ma co oceniać. życzę w każdym razie powodzenia, i radzę przemyśleć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaazas Napisano 14 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2005 moze i masz racje... troche odbieglem od tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 hmmm ale wykluwanie sie jakiegos stworka z jaja to jest juz jak najbardziej moment krytyczny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 no chyba ze od odpowiedzi na pytanie zjesc czy nie zjesc zalezy dalsza egzystencja pytajacego (np.umiera wlasnie z glodu) ;] No nic, powodzenia zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 witam w Bitwie (spóźniony, ups :/) i powodzenia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi