Blaster Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 No witam. Narysowałem sobie Lizardman'a, ot co. Wiecej to ja wolałbym usłyszec od Was ;-) Pozdrawiam, Maciek. http://img342.imageshack.us/img342/3574/lizardman4xs.jpg :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 wiesz co Blaster?... jest kilka błędów:( gdybyśprzesynął grdyk trochęw lewo szyje nie sprawiała by wrażenia płaskiej:/...sporo nieprzemyślanych lini...popracój jeszcze...powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaster Napisano 15 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2005 Dzięx Pablonardo. Acha, zapomniałem dodać, że na załączniku jest tytlko głowa, trzeba kliknąć na link żeby zobaczyć całą postać! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 hmmm - wydaje mis ei ze proporcjonalnie lepiej wyglądałby z dłuzszymi kończynami. Przydałaby sie większa obsewrwacja zachowań mieśni podczas zginania i wogóle ułożenia mięśni. No i ciewniowanie jest dość znikome - strasznie spłaszcza rysunek. Nie czuć postaci. Szkoda że prawie wszędzie jest użyta jednolita linia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEKTOR Napisano 18 Lipiec 2005 Share Napisano 18 Lipiec 2005 Witam! Mnie się podoba sama głowa tak jeszcze z ramionami, reszta gdzieś nie bardzo. Ale praca fajna przypomina takie rysunki jak to były w starych księgach: potworów i takich tam straszydeł, a ja lubię oglądać takie coś. Ładna pracka. Pozdrawiam! EDIT: Jak mam pisać normalnie, jak ja zaczynam pisać i mi pisze na czarno !!!!!!!!!!!. A nie dam rady za każdym razem dobierać koloru jasno szarego jak wy macie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 18 Lipiec 2005 Share Napisano 18 Lipiec 2005 Hektor ja Cie blagam pisz po ludzku na czarno bo jak ktos ma styl vB jasny to juz wogole Cie nie widzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi