Pablonardo Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 nie wiem czy można tu dawać zdjęcia i czy jest to mile widziane na tym forum...ale dam:p...chciałbym poznaćwasze zdanie na temat tych wycinków krajobrazu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 mi się podoba...troche tylko w pierwszym czerwone niebo mi nie pasuje ale jeśli nie uzyłeś zadnego filtru na nim to duzy + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 17 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2005 aparat sam mi narzucił taką przesłone...coś widzę że zdjęcia to nie to co na MAX3D lubią najbardziej:/... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bill Napisano 17 Lipiec 2005 Share Napisano 17 Lipiec 2005 Biorąc pod uwage tematy Bitwy, Twoje zachody slonca faktycznie moga sie rozminac z grupa docelowa i nie spotkac z nadmiernym entuzjazmem na max3d ;) W pierwszym podoba mi sie zmiana struktury chmur na niebie, w drugim jakas monumentalizacja kwiatka na tle slonca. I kolory niezle. Tylko troche za duzo sie dzieje na tym zdjeciu. Trzecie lepiej by sie czytalo kompozycyjnie gdybys je obrocil horyzontalnie. Teraz wzrok leci gdzies na rozmyta czesc zdjecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duck Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 szkoda że nie ma tu działu dla zdjęc.. bardzo ładne, aczkolwiek takie jakieś puste, bez przesłania. wiem ze nie jest łatwo zrobić zdjęcie z głębią. pomyśl jeszcze troche nad sensem swoich prac. technicznie - bez zarzutu.. (może tylko to pierwsze) pozdrowiena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi